Коментирайте снимките и кажете до къде стига толерантността и от къде тръгва омразата?
Виж файлът 3761
Ако си чел менията ми, ще разбереш че не обичам циганите, за мен те са извора на 90% от проблемите на страната, обаче това не е точно гавра а е КЕЛЕШЛЪК
Не го правят само циганите, навсякъде е модерно тинейджърите да ходят и да се правят на големите, силните и безстрашните...
Та точно в случая, дали са цигани или келеши няма голямо значение, все си е за бой и три месеца принудителен труд това.
Та така и така сме на темата, ето ти нещо по бяло...
http://ujast.com/mama-i-tati-shhe-se-gordeyat-s-men.ujasT
Виж файлът 3762
Единият ме пропусна на една опашка, друго малко ми помогна да разтоваря количката си в Каулфланд.
Общо взето това е идеята, но за 20-50 ст. получаваш обслужване, защото няма безплатен обяд. Питат и не нахалстват, което ми направи доста добро впечатление.Те тия обикалят паркингите на магазини като Кауфланд и само дебнат да закарат някоя количка и да вземат стотинките
Общо взето това е идеята, но за 20-50 ст. получаваш обслужване, защото няма безплатен обяд. Питат и не нахалстват, което ми направи доста добро впечатление.
Циганите са подчовеци. Тази раса не е еволюирала. Да - расист съм. Расите са различни. А тази е най-долната. Не знам защо трябва да се правим, че не го виждаме, за да се направим на много толерантни. Нека някой иде до столипиново или филиповци и да се пробва да ме обори след това.
Таман чух по радиото, за това куките ги гепали - 2ма нямали и 18 - питали защо са го направили, отговрили че било предизвикателство че не се страхуват да са вечерно време в гробищата и затова се снимали - келеши като цяло
То това е новото комуникиране с приятели. Все пак не можеш да стигнеш до всичките си приятели ей така, без да използваш напредналата технология.ако е само да докажат пред някой друг мангал... защо са ги качили и във фейсбук?
Да им имам и приятелите и комуникацията...То това е новото комуникиране с приятели. Все пак не можеш да стигнеш до всичките си приятели ей така, без да използваш напредналата технология.
Мен повече ме учудва факта, че са използвали такива технологии и са предизвикали такъв шум около себе си. Другото си е келешлък, нищо повече.
А що не са отишли да се снимат на турското гробище?
[video=youtube;7CwrSHHfQj8]http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8[/video]
Това е подобен случай отпреди няколко години.