Цигани се гаврят с гробове

От: Цигани се гаврят с гробове

Не циганите, управляващите са гаврят с нас вече доста години позволявайки на циганите да стигнат до тук.

Коментирайте снимките и кажете до къде стига толерантността и от къде тръгва омразата?

Виж файлът 3761

Ако си чел менията ми, ще разбереш че не обичам циганите, за мен те са извора на 90% от проблемите на страната, обаче това не е точно гавра а е КЕЛЕШЛЪК :)
Не го правят само циганите, навсякъде е модерно тинейджърите да ходят и да се правят на големите, силните и безстрашните...
Та точно в случая, дали са цигани или келеши няма голямо значение, все си е за бой и три месеца принудителен труд това.

Та така и така сме на темата, ето ти нещо по бяло...

http://ujast.com/mama-i-tati-shhe-se-gordeyat-s-men.ujasT

kofti-snimka.jpg

Ако си чел менията ми, ще разбереш че не обичам циганите, за мен те са извора на 90% от проблемите на страната, обаче това не е точно гавра а е КЕЛЕШЛЪК :)
Не го правят само циганите, навсякъде е модерно тинейджърите да ходят и да се правят на големите, силните и безстрашните...
Та точно в случая, дали са цигани или келеши няма голямо значение, все си е за бой и три месеца принудителен труд това.

Та така и така сме на темата, ето ти нещо по бяло...

http://ujast.com/mama-i-tati-shhe-se-gordeyat-s-men.ujasT

Виж файлът 3762

И бялото е доста гадничко. Направо ме тресе като ги гледам как се гаврят с гробовете на хората ...

тея циганета трябва да се хванат и преч*кат
от друго няма да разберат

Да, не е гавра. Просто толкова им е мозъка. Реално трудно достига толкова дълбоко послание до обременените им с глупости и тъпотия мозъци. Не са виновни те, това е ген.

Но искам да кажа, че последно време аз лично съм много приятно изненадан от ромите. Не знам дали само на мен ми се е случило, но последния месец-два срещам само възпитани, услужливи и добронамерени роми. Единият ме пропусна на една опашка, друго малко ми помогна да разтоваря количката си в Каулфланд. Като цяло за момента не мога да дам негативно мнение, дано да запазят тези положителни впечатления и да продължават да го правят.

а за тези е ясно - тарикатчета, щракнали се за пред Сийка, Мусаибе и аревите, нищо повече. За да се изгавриш с някой на такова ниво, трябва да го осъзнаваш, пример за това е и малкото кацнало на надгробната плоча. Не им е толкова мозъка, за да го погледнат както вие го гледате. Това е. :) Не може да се сърдиш на куче, че роди в гроб. Същото е.:)

Арестувани са! Това сигурно е първото престъпление в България разкрито почти 100 през социалната мрежа! :) Ще им бъде повдигнато обвинение. Между другото само двама са били напълнолетни, нищо, че изглаждат като деца на снимките.

От: Re: Цигани се гаврят с гробове

Единият ме пропусна на една опашка, друго малко ми помогна да разтоваря количката си в Каулфланд.

Те тия обикалят паркингите на магазини като Кауфланд и само дебнат да закарат някоя количка и да вземат стотинките :)

Циганите са подчовеци. Тази раса не е еволюирала. Да - расист съм. Расите са различни. А тази е най-долната. Не знам защо трябва да се правим, че не го виждаме, за да се направим на много толерантни. Нека някой иде до столипиново или филиповци и да се пробва да ме обори след това.

Re: От: Re: Цигани се гаврят с гробове

Те тия обикалят паркингите на магазини като Кауфланд и само дебнат да закарат някоя количка и да вземат стотинките :)
Общо взето това е идеята, но за 20-50 ст. получаваш обслужване, защото няма безплатен обяд. Питат и не нахалстват, което ми направи доста добро впечатление.

И да има и да няма дело, все тази. Ама не са ли идиоти да започнат живота си (защото виждам, че са младоци) с досие в полицията. Реално сега става идея по-трудно да започнат да работят към някой. Все пак един от документите, които се изискват е свидетелство за съдимост. Поне да се надявам, че другите документи ще са им на лице - Диплома, стаж, книжка, сертификат за език, медицинско и каквото там изисква фирмата-работодател.

Поне се справят добре със социалните мрежи, не може да им се отрече. С няколко снимки, качени във Facebook, вече са в ареста. Това ми напомня на онзи глупендер от САЩ, който се е снимал как източва бензина на полицейска кола и се е качил във Facebook. И този е един герой. :) Та не си мислите, че тук биха били малко по-умнички. :)

От: Re: От: Re: Цигани се гаврят с гробове

Общо взето това е идеята, но за 20-50 ст. получаваш обслужване, защото няма безплатен обяд. Питат и не нахалстват, което ми направи доста добро впечатление.

А в по-напредналите страни, давам пример от УСА, наемат в магазините безработни или хора с проблеми да пълнят покупките от касата в пликове и количката, като след това ви ги карат до колата и разтоварват. За помоща си получават бакшиш $1-5.

Циганите са подчовеци. Тази раса не е еволюирала. Да - расист съм. Расите са различни. А тази е най-долната. Не знам защо трябва да се правим, че не го виждаме, за да се направим на много толерантни. Нека някой иде до столипиново или филиповци и да се пробва да ме обори след това.

Чак пък раса... те са социален паразит..

Таман чух по радиото, за това куките ги гепали - 2ма нямали и 18 - питали защо са го направили, отговрили че било предизвикателство че не се страхуват да са вечерно време в гробищата и затова се снимали - келеши като цяло

Таман чух по радиото, за това куките ги гепали - 2ма нямали и 18 - питали защо са го направили, отговрили че било предизвикателство че не се страхуват да са вечерно време в гробищата и затова се снимали - келеши като цяло

ако е само да докажат пред някой друг мангал... защо са ги качили и във фейсбук?

Re: От: Цигани се гаврят с гробове

ако е само да докажат пред някой друг мангал... защо са ги качили и във фейсбук?
То това е новото комуникиране с приятели. :) Все пак не можеш да стигнеш до всичките си приятели ей така, без да използваш напредналата технология. :)

Мен повече ме учудва факта, че са използвали такива технологии и са предизвикали такъв шум около себе си. Другото си е келешлък, нищо повече.

А що не са отишли да се снимат на турското гробище?

[video=youtube;7CwrSHHfQj8]http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8[/video]

Това е подобен случай отпреди няколко години.

От: Re: От: Цигани се гаврят с гробове

То това е новото комуникиране с приятели. :) Все пак не можеш да стигнеш до всичките си приятели ей така, без да използваш напредналата технология. :)

Мен повече ме учудва факта, че са използвали такива технологии и са предизвикали такъв шум около себе си. Другото си е келешлък, нищо повече.
Да им имам и приятелите и комуникацията...

Мангалите и турците в много по-голяма степен мразят нас, отколкото ние тях, но нали са малцинство - расистите сме ние! Българин никога няма да се гаври на ничии гроб, а карабините и техните братя - така наречените "роми" вече прекаляват! Създаването на Куклусклан в България е решението!

А що не са отишли да се снимат на турското гробище?

[video=youtube;7CwrSHHfQj8]http://www.youtube.com/watch?v=7CwrSHHfQj8[/video]

Това е подобен случай отпреди няколко години.

По-голяма грешка на природата не бях виждал! Ама то и тея дето са от снимката кой знае какво са правили преди да се снимат. Всичката сган вън от родината ни!

Горе