leonssss
Well-Known Member
Днес познат ми спомена,че от няколко години пиел сироп от черен бъз.Страхотна билка за зимата, а и не само.Чустваш се супер тонизиран и засилваш имунитета си. Зачетох се в нета леле толкова неща лекува, а защо не се рекламира по медиите.
по добре е да се продават химиите отколкото да се възползваме от народната медицина
Прилага се при простудни заболявания, пневмонии, бронхит, туберкулоза, кашлица. Цветът на черния бъз се използва при високо кръвно налягане, водянка, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, възпаление на простатата, подагра, хемороиди, копривна треска, задух, затлъстяване. Подобно действие имат и останалите части на бъза.
Цялото растение се употребява за регулиране обмяната на веществата.
пс. темата не е само за вгмама
може да я погледнете и така
някой предприемач може да направи пачки ако изкупува и го изнася
Внимание! Листата, кората и плодът в по-голямо количество действат отровно. Да се приема само по лекарско предписание.
но зелените гущери не са отровни
дано съм помогнал на някой
в нета има много писано за него
ето един линк Време е за сок от черен бъз!
по добре е да се продават химиите отколкото да се възползваме от народната медицина
Прилага се при простудни заболявания, пневмонии, бронхит, туберкулоза, кашлица. Цветът на черния бъз се използва при високо кръвно налягане, водянка, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, възпаление на простатата, подагра, хемороиди, копривна треска, задух, затлъстяване. Подобно действие имат и останалите части на бъза.
Цялото растение се употребява за регулиране обмяната на веществата.
пс. темата не е само за вгмама
може да я погледнете и така
някой предприемач може да направи пачки ако изкупува и го изнася
Внимание! Листата, кората и плодът в по-голямо количество действат отровно. Да се приема само по лекарско предписание.
но зелените гущери не са отровни
дано съм помогнал на някой
в нета има много писано за него
ето един линк Време е за сок от черен бъз!
Последно редактирано: