leonssss Well-Known Member 22 Август 2013 #1 Коя е най-добрата ви черта или черти. Само не ми пишете ами стинатис ме пинтии сме пием на корем и е.ем като на световно
Коя е най-добрата ви черта или черти. Само не ми пишете ами стинатис ме пинтии сме пием на корем и е.ем като на световно
Poltargaista Active Member 22 Август 2013 #2 От: Черта или черти? Най-добрата ми черта е тази, която правих върху един учебник по икономика, по диагонал на корицата...
От: Черта или черти? Най-добрата ми черта е тази, която правих върху един учебник по икономика, по диагонал на корицата...
leonssss Well-Known Member 22 Август 2013 #4 От: Черта или черти? ама вие сте едни чРЕРТОжници каторжници на инета !
P pirqnkow Member 28 Август 2013 #5 От: Черта или черти? Статистиката сочи, че 85% от хората не разбират математиката .. Добре, че съм от останалите 13!
От: Черта или черти? Статистиката сочи, че 85% от хората не разбират математиката .. Добре, че съм от останалите 13!
G GombaShop New Member 3 Септември 2013 #6 От: Черта или черти? testkiwi каза: vbox7.com/play:c6258c08 Увеличете... Благодаря за шерването! Тоя клип ме разби.
От: Черта или черти? testkiwi каза: vbox7.com/play:c6258c08 Увеличете... Благодаря за шерването! Тоя клип ме разби.
T tackle New Member 3 Септември 2013 #7 От: Черта или черти? GombaShop каза: Благодаря за шерването! Тоя клип ме разби. Увеличете... той как никога не се усеща, като започнат мазните комплименти, че след това ще му теглят едни майни
От: Черта или черти? GombaShop каза: Благодаря за шерването! Тоя клип ме разби. Увеличете... той как никога не се усеща, като започнат мазните комплименти, че след това ще му теглят едни майни
F fbmaster New Member 12 Септември 2013 #8 От: Черта или черти? pirqnkow каза: Статистиката сочи, че 85% от хората не разбират математиката .. Добре, че съм от останалите 13! Увеличете... Евала колега :ДДД
От: Черта или черти? pirqnkow каза: Статистиката сочи, че 85% от хората не разбират математиката .. Добре, че съм от останалите 13! Увеличете... Евала колега :ДДД