blaster Well-Known Member 22 Януари 2015 #3 От: Честито на Алекс Миланов! Да няма рожден ден? Айде честито и от мени На колко годинки става??
B bedrijfsbeheer New Member 22 Януари 2015 #4 От: Честито на Алекс Миланов! g0g0 каза: Браво за тъпата тема! Увеличете... Тъпа е жената на аватара ти.
От: Честито на Алекс Миланов! g0g0 каза: Браво за тъпата тема! Увеличете... Тъпа е жената на аватара ти.
VMiloykov Well-Known Member 22 Януари 2015 #5 От: Честито на Алекс Миланов! g0g0 каза: Браво за тъпата тема! Увеличете... Та тая тема за какво е? За какво му честитяваме?
От: Честито на Алекс Миланов! g0g0 каза: Браво за тъпата тема! Увеличете... Та тая тема за какво е? За какво му честитяваме?
g0g0 Active Member 22 Януари 2015 #6 От: Честито на Алекс Миланов! bedrijfsbeheer каза: Тъпа е жената на аватара ти. Увеличете... Като пускаш тема от рода на "Браво на Петко" нещата изглеждат по различен начин И за какво е темата или е тайна?
От: Честито на Алекс Миланов! bedrijfsbeheer каза: Тъпа е жената на аватара ти. Увеличете... Като пускаш тема от рода на "Браво на Петко" нещата изглеждат по различен начин И за какво е темата или е тайна?
BurnX Well-Known Member 22 Януари 2015 #7 От: Честито на Алекс Миланов! Честито ама за какво и на кого (кой е тоя Алекс...) - пълна мистерия....
От: Честито на Алекс Миланов! Честито ама за какво и на кого (кой е тоя Алекс...) - пълна мистерия....
Вискяр Градинаров Well-Known Member 22 Януари 2015 #8 От: Честито на Алекс Миланов! Познавам Иван Миланов. Не, не е съфорумец. Съсед ми е.
BurnX Well-Known Member 22 Януари 2015 #10 От: Честито на Алекс Миланов! Вискяр Градинаров каза: Познавам Иван Миланов. Не, не е съфорумец. Съсед ми е. Увеличете... Да има брат Алекс?
От: Честито на Алекс Миланов! Вискяр Градинаров каза: Познавам Иван Миланов. Не, не е съфорумец. Съсед ми е. Увеличете... Да има брат Алекс?
N nortrant Well-Known Member 22 Януари 2015 #11 От: Честито на Алекс Миланов! Благодаря ви! Трогнат съм :shock:
Вискяр Градинаров Well-Known Member 22 Януари 2015 #12 От: Честито на Алекс Миланов! BurnX каза: Да има брат Алекс? Увеличете... Не, има син - Асен. :beer:
vladko82 Active Member 22 Януари 2015 #13 От: Честито на Алекс Миланов! Сетих се за вица за бай Димитър. :lol:
Вискяр Градинаров Well-Known Member 22 Януари 2015 #14 От: Честито на Алекс Миланов! People Similar to Aleks Milanov