Moko Well-Known Member 6 Май 2008 #1 Честит празник на всички именици! Да са ни живи и здрави и много печалби им пожелавам!!! Да не забравяме и всички военни
Честит празник на всички именици! Да са ни живи и здрави и много печалби им пожелавам!!! Да не забравяме и всички военни
Blinky Owner 6 Май 2008 #2 От: Честит Гергьовден!!! Честит празник и от мен, да са живи и здрави всички хора носещи това яко име. весел празник им пожелавам и наздраве. Както и честит празник на всички военни. Вижи и здрави...
От: Честит Гергьовден!!! Честит празник и от мен, да са живи и здрави всички хора носещи това яко име. весел празник им пожелавам и наздраве. Както и честит празник на всички военни. Вижи и здрави...
Sobieski Well-Known Member 6 Май 2008 #5 От: Честит Гергьовден!!! Честит празник на всички именници желая им здраве в изобилие,щастие в пални дози и нека радостта да те зове за най-хубавите неща в живота!
От: Честит Гергьовден!!! Честит празник на всички именници желая им здраве в изобилие,щастие в пални дози и нека радостта да те зове за най-хубавите неща в живота!
Cybertack New Member 6 Май 2008 #6 От: Честит Гергьовден!!! Честит празник на всички и официално на именниците и военните, така и така не можах да збарам някой Георги
От: Честит Гергьовден!!! Честит празник на всички и официално на именниците и военните, така и така не можах да збарам някой Георги
Moko Well-Known Member 7 Май 2008 #7 От: Честит Гергьовден!!! на мен ми се щеше един друг мухльо да сбарам, ама да не развалям празника.... размина му се...
От: Честит Гергьовден!!! на мен ми се щеше един друг мухльо да сбарам, ама да не развалям празника.... размина му се...