LovechGuy Active Member 6 Май 2013 #1 Честит име ден на всички съименници ! Живи и здрави ! Приятно посрещане на празника
pisara Well-Known Member 6 Май 2013 #3 От: Честит Гергьовден ! Хайде и от мен, честит имен ден на всички с това хубаво име.
sim5 Active Member 6 Май 2013 #4 От: Честит Гергьовден ! Честит празник на всички именници! И да внимавате с агнетата и ...... алкохола. Наздраве! Живи и здрави!
От: Честит Гергьовден ! Честит празник на всички именници! И да внимавате с агнетата и ...... алкохола. Наздраве! Живи и здрави!
G gangster New Member 6 Май 2013 #5 От: Честит Гергьовден ! Честит имен ден на всички съфорумци и от мен! :beer:
djidja83 Active Member 6 Май 2013 #6 От: Честит Гергьовден ! Честит имен ден на всички именници! Със здраве да си носите имената! Честит празник и на всички останали! Много здраве и успехи! Наздраве!
От: Честит Гергьовден ! Честит имен ден на всички именници! Със здраве да си носите имената! Честит празник и на всички останали! Много здраве и успехи! Наздраве!
Blinky Owner 6 Май 2013 #7 От: Честит Гергьовден ! Честит празника на всички именници, нашата родна армия и всички празнуващи празника Гергьовден.
От: Честит Гергьовден ! Честит празника на всички именници, нашата родна армия и всички празнуващи празника Гергьовден.
uni-web Well-Known Member 6 Май 2013 #8 От: Честит Гергьовден ! Честито! [video=youtube;BQFo4MCiy2Y]http://www.youtube.com/watch?v=BQFo4MCiy2Y[/video]
От: Честит Гергьовден ! Честито! [video=youtube;BQFo4MCiy2Y]http://www.youtube.com/watch?v=BQFo4MCiy2Y[/video]
g0g0 Active Member 7 Май 2013 #9 От: Честит Гергьовден ! Честит празник на всички адаши! Живи и здрави да сме и успехите да ни съпътстват постоянно! На злите душици да им е фостата 24/7 :lol:
От: Честит Гергьовден ! Честит празник на всички адаши! Живи и здрави да сме и успехите да ни съпътстват постоянно! На злите душици да им е фостата 24/7 :lol:
Rock Well-Known Member 7 Май 2013 #10 От: Честит Гергьовден ! Малко късно, но все още сме в трите дни на Великден Честит празник и от мен, да сме живи, здрави, по-малко подслушвани и с растеж на бизнеса
От: Честит Гергьовден ! Малко късно, но все още сме в трите дни на Великден Честит празник и от мен, да сме живи, здрави, по-малко подслушвани и с растеж на бизнеса