Живи и здрави бъдете Много красиви и успехи във всяко начинание.
Не забравяйте, че днес ще чуете всичко което желаете, просто защото е ваш празник. Направете така, че да слушате и получавате все хубави неща, дори след този ден!
Мерси за пожеланията Нещо не усещах празника аз, но при такива хубави пожелания, няма как Благодаря ви, че сте толкова позитивни и приятни хора Отдавна се канех да вмъкна някъде, че моята непостоянна натура никога не се е задържала във форум / тук се регнах след 8 месеца гледане като гост лол/ , но тук не се сдържам да влизам почти всеки ден, защото е много приятно, полезно, забавно и... Много сте готини
Към дамитеЛ бъдете все така лъчезарни, усмихнати, разпръсквайте светлина и радост навсякъде около вас и никога не свеждайте глава. Честит празник на всички чаровни цветя!
Благодаря. В това забързано време съвсем забравихме, че сме жени. Моя син е роден на осми март, така че днес имам двоен празник и той е във форума, обаче днес си забрави да ми честити празника, гадинката. Аз не обичам осми март, на тоя ден винаги се замислям за това, колко малко женски неща ми останаха и как с всеки изминал ден се превръщам в робот.
Не си търсете просто какъв да е предприемач, намерете си успял предприемач! Нали знаете: 'успял мъж е този,който може да задоволи всички желания на една жена, а успяла жена е тази,която може да намери такъв мъж.'
Честит празник и от мен, дами! Аз ви пожелавам винаги добро настроение и много положителни емоции!