T testkiwi Well-Known Member 6 Май 2014 #2 От: Честит вети Георги Имам имен ден. Мразя празниците. Честито
Maverick Well-Known Member 6 Май 2014 #3 От: Честит вети Георги Честит празник и от мен! Бъдете живи и здрави, истински победоносци, и нека мечтите ви се сбъднат!
От: Честит вети Георги Честит празник и от мен! Бъдете живи и здрави, истински победоносци, и нека мечтите ви се сбъднат!
uni-web Well-Known Member 6 Май 2014 #4 От: Честит вети Георги Ето кой ще черпи днес тогава Честит празник и от мен. testkiwi каза: Имам имен ден. Мразя празниците. Честито Увеличете...
От: Честит вети Георги Ето кой ще черпи днес тогава Честит празник и от мен. testkiwi каза: Имам имен ден. Мразя празниците. Честито Увеличете...
LovechGuy Active Member 6 Май 2014 #5 От: Честит вети Георги Хаха, и аз съм именник Но пък харесваш днешния ден повече от рождения ми Живи и здрави всички празнуващи! Наздраве
От: Честит вети Георги Хаха, и аз съм именник Но пък харесваш днешния ден повече от рождения ми Живи и здрави всички празнуващи! Наздраве