djidja83 Active Member 28 Април 2013 #1 Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много здраве, щастие, късмет и много, много успехи, както в личен, така и в професионален план! Наздраве :beer: !
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много здраве, щастие, късмет и много, много успехи, както в личен, така и в професионален план! Наздраве :beer: !
N nortrant Well-Known Member 28 Април 2013 #2 От: Честит имен ден на всички именници! честито и от мен на всички носещи имена на цветя, храсти, дървета и т.н.
От: Честит имен ден на всички именници! честито и от мен на всички носещи имена на цветя, храсти, дървета и т.н.
G gangster New Member 28 Април 2013 #3 От: Честит имен ден на всички именници! Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави!
Slavchev Well-Known Member 28 Април 2013 #4 От: Честит имен ден на всички именници! Я съм именник благодаря на всички иии малко е рано ама наздраве :beer:
От: Честит имен ден на всички именници! Я съм именник благодаря на всички иии малко е рано ама наздраве :beer:
R ReminD Well-Known Member 28 Април 2013 #5 От: Честит имен ден на всички именници! Благодаря, и аз съм именник, наздраве.
djidja83 Active Member 28 Април 2013 #6 От: Честит имен ден на всички именници! И аз съм именничка, за това пуснах темата. Наздраве още веднъж!
От: Честит имен ден на всички именници! И аз съм именничка, за това пуснах темата. Наздраве още веднъж!
bgtifo Well-Known Member 28 Април 2013 #7 От: Честит имен ден на всички именници! Честит имен ден на цветята, да сте живи и здрави всичките!
Blinky Owner 29 Април 2013 #8 От: Честит имен ден на всички именници! Честито и от мен на всички именници, малко на патерица, но от сърце.
От: Честит имен ден на всички именници! Честито и от мен на всички именници, малко на патерица, но от сърце.