HeadShoT Banned 29 Юни 2009 #1 Честит имен на всички петровци или петровки Сте живи и здрави иоще 500 именни дни да имате
delta_force Active Member 29 Юни 2009 #2 От: Честит имен ден Благодаря, HeadShoT А аз пожелавам на всички адаши и адашки много здраве, и да върви бизнеса
От: Честит имен ден Благодаря, HeadShoT А аз пожелавам на всички адаши и адашки много здраве, и да върви бизнеса
W w-seo Guest 29 Юни 2009 #6 От: Честит имен ден Олии колко много адаши, а аз си мислех, че съм единствен с името Павел Честито на всички и да черпите както подобава :0
От: Честит имен ден Олии колко много адаши, а аз си мислех, че съм единствен с името Павел Честито на всички и да черпите както подобава :0
Blinky Owner 29 Юни 2009 #7 От: Честит имен ден Честит имен ден на всеки носещ името. Пожелавам им много щастие, любов, здраве и естествено парички. Да сте все така готини. Имаме тук много представители, сигурен съм. Към тях специално.
От: Честит имен ден Честит имен ден на всеки носещ името. Пожелавам им много щастие, любов, здраве и естествено парички. Да сте все така готини. Имаме тук много представители, сигурен съм. Към тях специално.