Е, тъй стана, станах на 27 Супер смотано, някак съм вече повече към 30, отколкото към 20, макар да се чувствам доста по-млад, ама все пак вече се замислям какво съм направил в живота и, че времето лети много бързо. Всъщност не съм направил нищо и тая изминала година го доказа, мама му дееба. Точно преди една година си мислех - край, наредих си нещата - имам си всичко, по-добре няма на къде, а то кво се оказа - easy come, easy go дет се вика. Баш така.
Пожелавам си този път нищо, защото не се сбъдва
Бях писал тема преди месеци, бях казал, че до рождения си ден ще свърша много неща и т.н. Е, познайте, нищо не свърших - провал отвсякъде. Жената, която обичах не иска и да чуе за мен, колата ми е същата, апартамент не си купих, защото далаверата много подло се прецака за една бройка направо.
И преди няколко седмици получих честитка от прокуратурата :lol:
Днес ще чакам кой ще ми се обади (никъде не пише рождения ми ден в баналните фейсбуци). Просто ми е интересно, когато на някой му трябвах се сещаше за мен, я за пари, я за услуги. Сега да ги видя кой ще се сети.
Нищо де, поне съм темерут и въпреки тва ще ми мине и ще измисля нещо. Все пак не се отказвам лесно, искам да емигрирам някъде на изток, където никой няма да ме знае, само трябва да измисля някакви мизерийки да натворя тук и доволно да се скрия.
Пожелайте ми нещо ако сте щедри
Пожелавам си този път нищо, защото не се сбъдва
Бях писал тема преди месеци, бях казал, че до рождения си ден ще свърша много неща и т.н. Е, познайте, нищо не свърших - провал отвсякъде. Жената, която обичах не иска и да чуе за мен, колата ми е същата, апартамент не си купих, защото далаверата много подло се прецака за една бройка направо.
И преди няколко седмици получих честитка от прокуратурата :lol:
Днес ще чакам кой ще ми се обади (никъде не пише рождения ми ден в баналните фейсбуци). Просто ми е интересно, когато на някой му трябвах се сещаше за мен, я за пари, я за услуги. Сега да ги видя кой ще се сети.
Нищо де, поне съм темерут и въпреки тва ще ми мине и ще измисля нещо. Все пак не се отказвам лесно, искам да емигрирам някъде на изток, където никой няма да ме знае, само трябва да измисля някакви мизерийки да натворя тук и доволно да се скрия.
Пожелайте ми нещо ако сте щедри