leonssss Well-Known Member 8 Март 2015 #1 Жени, недейте остарява, бъдете като липовия цвят. Mакар че в юли прецъфтява, години пази своя аромат. Честит 8ми март на всички дами от форума!
Жени, недейте остарява, бъдете като липовия цвят. Mакар че в юли прецъфтява, години пази своя аромат. Честит 8ми март на всички дами от форума!
BurnX Well-Known Member 8 Март 2015 #2 От: Честит 8ми март! Чудех се , кога някой ще пусне тема Честит и от мен и весело изкарване на празника!
От: Честит 8ми март! Чудех се , кога някой ще пусне тема Честит и от мен и весело изкарване на празника!
redrum Well-Known Member 8 Март 2015 #4 От: Честит 8ми март! Честит 8ми март и на първата българска жена президент :lol:
Websolut Well-Known Member 8 Март 2015 #6 От: Честит 8ми март! Честит и от мен и не прекалявайте с алкохола:lol:
orhideq Active Member 8 Март 2015 #7 От: Честит 8ми март! явно днес няма жени във форума благодаря от името на другите а на вас пожелавам да обичате и уважавате половинките си :beer: наздраве ))
От: Честит 8ми март! явно днес няма жени във форума благодаря от името на другите а на вас пожелавам да обичате и уважавате половинките си :beer: наздраве ))