T testkiwi Well-Known Member 8 Март 2014 #1 Аз съм първи хаха Честит празник на празнуващите дами! Пишете дали ви подариха 101 рози :-o
R roskobe New Member 8 Март 2014 #3 От: Честит 8 март на колежките! Честит 8ми март и от мен. Да са живи и здрави и да ни радват дълго. (hug)
От: Честит 8 март на колежките! Честит 8ми март и от мен. Да са живи и здрави и да ни радват дълго. (hug)
2fast4you Well-Known Member 8 Март 2014 #4 От: Честит 8 март на колежките! Хайде честит да е на дамите :beer:
Virosss Active Member 8 Март 2014 #5 От: Честит 8 март на колежките! Айде честито на колежките. Пожелавам им да бъдат обичани и много много слушани
От: Честит 8 март на колежките! Айде честито на колежките. Пожелавам им да бъдат обичани и много много слушани
wood Well-Known Member 8 Март 2014 #6 От: Честит 8 март на колежките! Честит 8 Март и от мен...днес да ви слушат мъжете, а през останалата година вие тях. Иначе........
От: Честит 8 март на колежките! Честит 8 Март и от мен...днес да ви слушат мъжете, а през останалата година вие тях. Иначе........
uni-web Well-Known Member 8 Март 2014 #7 От: Честит 8 март на колежките! Честит да им е празника и от мен.
ops5 Active Member 8 Март 2014 #8 От: Честит 8 март на колежките! Честит празник, колежки. Бъдете обичани, засмени и предприемчиви .
djidja83 Active Member 8 Март 2014 #9 От: Честит 8 март на колежките! Благодаря колеги! Честит празник на колежките и от мен!
Maverick Well-Known Member 8 Март 2014 #10 От: Честит 8 март на колежките! Честит празник мили дами! Пожелаваме ви с всеки изминал ден да ставате все по-красиви, а усмивката да не слиза от лицата ви! От екипът на nMarket.bg
От: Честит 8 март на колежките! Честит празник мили дами! Пожелаваме ви с всеки изминал ден да ставате все по-красиви, а усмивката да не слиза от лицата ви! От екипът на nMarket.bg
$INeed$ Well-Known Member 8 Март 2014 #11 Честит осми март и от мен, дами. Много успехи и да радвате тук и навсякъде.
Slavchev Well-Known Member 8 Март 2014 #12 От: Честит 8 март на колежките! Само джиджа ли е жената тук къде са другите предприемачки айде честит празник и от мен
От: Честит 8 март на колежките! Само джиджа ли е жената тук къде са другите предприемачки айде честит празник и от мен
bgtifo Well-Known Member 8 Март 2014 #13 От: Честит 8 март на колежките! Честит 8 март на дамите. Нека бъдат все така нежни и да красят живота ни.
От: Честит 8 март на колежките! Честит 8 март на дамите. Нека бъдат все така нежни и да красят живота ни.
uni-web Well-Known Member 8 Март 2014 #14 От: Честит 8 март на колежките! Ай сега ще си ги заплюваме ли :lol: slavchev каза: Само джиджа ли е жената тук къде са другите предприемачки айде честит празник и от мен Увеличете...
От: Честит 8 март на колежките! Ай сега ще си ги заплюваме ли :lol: slavchev каза: Само джиджа ли е жената тук къде са другите предприемачки айде честит празник и от мен Увеличете...
kamentk Well-Known Member 8 Март 2014 #15 От: Честит 8 март на колежките! Честито на дамите предприемачки и от мен.
Green Bars Well-Known Member 8 Март 2014 #16 От: Честит 8 март на колежките! Честито и от мен на дамите!
fifi Well-Known Member 8 Март 2014 #17 От: Честит 8 март на колежките! Мерси, колеги. Честит празник на дамите и от мен.
Вискяр Градинаров Well-Known Member 8 Март 2014 #18 От: Честит 8 март на колежките! Честит празник на жените и конете. Останалата част от природата скромно ще присъства на празненството.
От: Честит 8 март на колежките! Честит празник на жените и конете. Останалата част от природата скромно ще присъства на празненството.
Лили Гагарин New Member 8 Март 2014 #19 От: Честит 8 март на колежките! Мерси Честит празник и на Тодоровците, Тодорките, Теодоровците, Теодорите...
От: Честит 8 март на колежките! Мерси Честит празник и на Тодоровците, Тодорките, Теодоровците, Теодорите...