G georgimateev Member 27 Юли 2007 #1 Честит празник на всички системни администратори, уебмастъри, нетуъркъри и т.н. Приятно опиване довечера www.sysadminday.com
Честит празник на всички системни администратори, уебмастъри, нетуъркъри и т.н. Приятно опиване довечера www.sysadminday.com
zaaron New Member 27 Юли 2007 #3 Глупости, чети на сайта аз ги изнудвам от 6 години мене да ме черпят. Идеята не е ние да черпиме, а нас днес да ни черпят и глезят
Глупости, чети на сайта аз ги изнудвам от 6 години мене да ме черпят. Идеята не е ние да черпиме, а нас днес да ни черпят и глезят
arsenal Playa 27 Юли 2007 #6 да бе и аз съм халфадмин бе баце пък и ти непиеш, пиеш само когато съм на антибиотици ман :roll: затова ти ще ме почерпиш бира а аз кафенце
да бе и аз съм халфадмин бе баце пък и ти непиеш, пиеш само когато съм на антибиотици ман :roll: затова ти ще ме почерпиш бира а аз кафенце
coolice Owner 27 Юли 2007 #7 Вчера пих няколко малки но си прав че е рякост при мен Ще се черпим като се видим
Blinky Owner 29 Юли 2007 #8 Значи сте пили без мен? :wink: Ей сега ме хвана яд. Ще разпрявяте, като се видиме днес Еми честит празник на всички занимаващи се с това. :wink: Успехи в бъдеще, приятели. 8)
Значи сте пили без мен? :wink: Ей сега ме хвана яд. Ще разпрявяте, като се видиме днес Еми честит празник на всички занимаващи се с това. :wink: Успехи в бъдеще, приятели. 8)