От: Четири пъти повече обществен Wi-Fi до 4 години
Това го има вече, оказа се неефективно и спряха да го ползват.
Така ли? Нещо не ми се връзва. Доста по-добре е от това да минеш с 90 по цариградско покрай някой билборд. Явно нещо не са го доизмислили. То е вярно, че всеки ще гледа да мине бързо покрай това досандо нещо, но все пак си мисля, че може да не е толкова досадно и човек да се загледа леко. Ако го направят леко и тънко да се пронизва покрай погледа и да не дразни и в същото врем да рекламира, може и да има ефект. А къде и кой го правил, че нещо ми обягва това. Тук ли е било и защо не потръгнало. Има шансове да не е тръгнало, даже големи, но все пак си мисля, че модела може да е печеливш. Другите по една или друга причина успяват някъкси да се нагодят. Много зависи от манталитета, локацията, начина на мислене. Когато се пипа тънко и е много чувствителна материята, трябва да се мисли идея по-дъблоко. Винаги е било така. Даже се учудвам как е възможно да пуснеш нещо без да си си направил труда да го направиш така, че ти да искаш да е там.
Ако има таргет реклами, няма ли ефекта да бъде идея по-сполучлив. Все пак се разчита и на това, че нещата си вървят логически. Не знам нещо, което е леко пуснато по течението да е докарало много за изобретателя му.
Или може да се направи нещо като бгмапс-а, което да локализира всички важни бизнеси, които биха искали да присъствав каталог на някаква такса. Да се направи така, че при влизане да му се предоставя информация свързана с това, което го интересува за момента. Ето и пример: излиза от офиса около 12.00-13.00 часа и след влизане му излиза заведенията, които имат евтино, вкусно меню в радиус от 100 метра (може и повече). Знам, че се иска мног ресурс, но колкото по-улеснено стане за потребителя, толкова по-добре ще и за бизнеса.
Друг пример: излиза от работа и вече е свършил раб. ден - излиза каталог с оферти за превоз - таксита, маршрутки, рейсове, мерто. Може ако е е с кола - бензиностанции с добри за деня цени и томболи.
Колкото си по-близо до потенциалния си клиент, толкова си по-близо до продажбата. Това е факт. Малко се иска, за да си пробиеш силен път в това.