K kiko_an Member Рейтинг - 100% 3 0 0 7 Март 2020 #1 Търся човек за качване на продукти в български онлайн магазин от румънски сайт. Моля да се свържат с мен хора, които могат да предложат качество. Продуктите са много. Само ръчно въвеждане. За повече информация на лично съобщение.
Търся човек за качване на продукти в български онлайн магазин от румънски сайт. Моля да се свържат с мен хора, които могат да предложат качество. Продуктите са много. Само ръчно въвеждане. За повече информация на лично съобщение.
Mimi Doncheva Member Рейтинг - 100% 2 0 0 9 Март 2020 #3 Здравейте, Изпратих и аз лично съобщение. Поздрави!
D david1 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Март 2020 #4 Здравейте, какво представляват продуктите като информация, има ли творческа дейност и какво е заплащането?
Здравейте, какво представляват продуктите като информация, има ли творческа дейност и какво е заплащането?
G Gergana Simeonova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Юни 2020 #5 Здравейте, аз също се интересувам. Необходимо ли е да се знае и румънски и какво е заплащането? Поздрави: Гери
Здравейте, аз също се интересувам. Необходимо ли е да се знае и румънски и какво е заплащането? Поздрави: Гери
D D. Ign New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Юни 2020 #6 Здравейте, интересувам се, ако обявата е още актуална.
N NRacheva New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Юни 2020 #7 kiko_an каза: Търся човек за качване на продукти в български онлайн магазин от румънски сайт. Моля да се свържат с мен хора, които могат да предложат качество. Продуктите са много. Само ръчно въвеждане. За повече информация на лично съобщение. Увеличете... Здравейте, Имам интерес към обявата Ви,ако все още е актуална.
kiko_an каза: Търся човек за качване на продукти в български онлайн магазин от румънски сайт. Моля да се свържат с мен хора, които могат да предложат качество. Продуктите са много. Само ръчно въвеждане. За повече информация на лично съобщение. Увеличете... Здравейте, Имам интерес към обявата Ви,ако все още е актуална.
Деси Силянова New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 6 Юли 2020 #8 Здравейте, Имам опит в качването на обяви и проявявам интерес към вашата обява!