Здравейте, ще издавам книгата си, която бе преведена на английски език. Благодарение на един наш колега и сестра му, които свършиха изключителна работа, книгата е преведена на невероятно високо ниво. Нуждая се от човек, който да я прочете и да огледа внимателно, ако случайно са допуснали някоя печатна грешка или някоя запетайка да им се е изплъзнала - все пак знаете, че понякога още един чифт очи не пречи. Искам просто да намаля грешките до минимум. А може дори и да става въпрос за две-три такива.
Книгата е 240 страница и е на любовна тематика.
Моля офертите си пращайте на лично съобщение с цена, срок за преглед на книгата и причина защо Вашия английски да е на професионално ниво (Майчин, завършил английска филология и прочие).
Поздрави.
П.С. Ако някой човек се нуждае от контакт с колегата за свои преводи от Български на Английски език, може да ми пишете и аз ще Ви дам контакт за връзка с него
Книгата е 240 страница и е на любовна тематика.
Моля офертите си пращайте на лично съобщение с цена, срок за преглед на книгата и причина защо Вашия английски да е на професионално ниво (Майчин, завършил английска филология и прочие).
Поздрави.
П.С. Ако някой човек се нуждае от контакт с колегата за свои преводи от Български на Английски език, може да ми пишете и аз ще Ви дам контакт за връзка с него