G ghost Member 23 Октомври 2008 #1 Здравейте, препоръчайте ми хост който да не е в бг за първи път ще правя сайт на английски и незнам какъв хост да взема нямам никаква идея аз знам само българските хостове
Здравейте, препоръчайте ми хост който да не е в бг за първи път ще правя сайт на английски и незнам какъв хост да взема нямам никаква идея аз знам само българските хостове
radev Well-Known Member 23 Октомври 2008 #2 От: Чуждестранен хост Имаше десетина теми вече в който се препоръчва качествен не-бг хостинг
G ghost Member 23 Октомври 2008 #4 От: Чуждестранен хост a само да попитам каква е разликата от linux и windows хостингите
Sobieski Well-Known Member 23 Октомври 2008 #5 От: Чуждестранен хост някои скриптове искат линукс други уиндоус... ама линукс най-добре
K kuzmanin Member 23 Октомври 2008 #8 От: Чуждестранен хост Аз също съм за hostgator Ползвал съм ги без особенни проблеми
radev Well-Known Member 23 Октомври 2008 #10 От: Чуждестранен хост като става дума тука за чуждестранен хостинг, основното което искаме да кажем, е че фирмите не са български. А не самия хостинг къде е. А на кой е Стопляш ли
От: Чуждестранен хост като става дума тука за чуждестранен хостинг, основното което искаме да кажем, е че фирмите не са български. А не самия хостинг къде е. А на кой е Стопляш ли
K kr0seR New Member 28 Октомври 2008 #12 От: Чуждестранен хост sammy каза: най добре hostgator Увеличете... Чувал съм ,че е наистина добър