harkon
New Member
Ако логиката не е Ваша силна страна, можете да прескочите темата.
http://chessnewstoday.info/chess-test-for-advanced-players/
http://chessnewstoday.info/chess-test-for-advanced-players/
..............................Бягай с тоя шах бе :|
Ако логиката не е Ваша силна страна, можете да прескочите темата.
10 от 10 с малко връщания
Редръм, не те кефи Харкон или принципно си спамиш? Поне напиши нещо смислено, като натискаш клавиатурата ... или недей ...
Не мога да повярвам, че успя. Без софтуер ли го направи?
Само 8 и 9 въпрос малко ме затрудниха ... имах друго решение, очевидно грешно
Аз съм дизайнер ... ... демек обикновен педераст .. какъв софтуер? ...
По принцип със софтуер, като Fritz, можеш да откриеш верните отговори за всяка една позиция. Но както и да е. Вярвам ти.
Поздравления, скрипта ти е добавил името в Hall of Fame.
Нямам нищо против.Ако искаш може да ме пробваш на живо
Харконе, не мога да те разбера. Какво общо има шаха с ума и интелигентността и най-вече с логическото мислене? Аз се имам за умен човек, на всички тестове за интелигентност имам доста над средното, но не обичам шаха. Знам правилата, обаче не мога да играя. В шаха ти трябва не много повече от средното iq и много, много опит. Това е всичко. Не е мерител за интелигентност или логическо мислене. Това е да имаш малко природни заложби и другото, от 7-8 годишен да праскаш по няколко партии редовно. Аз дори да съм най-големия акълия на Земята, ако съм играл 50 партии в целия ми живот, този тест ще ме изкара с iq футболист.
За всеки тест може да се твърди това. Можеше просто да подминеш темата, а не да демонстрираш колко накърнено е егото ти.
Прощавай, отивам в някой ъгъл да поплача, че съм тъп и не мога да местя кончетата... сори, слава тебе велики шахматисте.
Няма проблем да се самосъжаляваш в ъгъла. Само гледай да не вдигаш много шум.
Сега вече разбрах, че си комплексиран глупак.Що бе, ще ти преча на големия, прощавай силно-развития и високоинтелигентен мозък да мисли ли?
Сега вече разбрах, че си комплексиран глупак.