biaaro
Well-Known Member
За 2-3 месеца няколко сериозни удара понесох. Януари кешбърнарс спряха продукт от който печелих по около 1000 долара месечно, а вчера адсенс ми блокнаха сайт, който ми носеше 800-1000 евро на месец и това от 3-4 години! Малко преди това CPALEAD и те ме натириха... За генбъкс преди 2-3 години не искам да си спомням изобщо. А за онлайн магазина в който налях 10 бона и го затворих след година .... и още и още....
Вече и аз не знам как да диверсифицирам и какво да правя, че да няма такива изненади... При положение, че от това живея и храня деца и жена такива тъпни ме стресират яко Това са почти 3000 лв по-малко.
Та, ако някой знае как да не зависим от никой, който може да ни резне всеки момент и да работим онлай да ме светне.
Накрая ще си купя една бакалия и ще си бачкам офлайн...
Вече и аз не знам как да диверсифицирам и какво да правя, че да няма такива изненади... При положение, че от това живея и храня деца и жена такива тъпни ме стресират яко Това са почти 3000 лв по-малко.
Та, ако някой знае как да не зависим от никой, който може да ни резне всеки момент и да работим онлай да ме светне.
Накрая ще си купя една бакалия и ще си бачкам офлайн...