lastsentinel
Active Member
Сутринта преди да си легна си пуснах предаването "Тази Сутрин" по БТВ и какво да видя. Дадоха една майка, на която детето и е болно незнам от какво беше и получава гърчове и може да умре по всяко време, но не го е дала в дом и се бори за него. След това каза, че може да се оправи като и се присадят нещо в Москва, което струвало 22 000 евро. Държава и помагала единствено с някаква социална програма 180 лв. месечно..... КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ ? Детски живот струва 44 000 хиляди лева колкото 1/3 от шибаните им служебни коли и нищо не правят. Ако са толкова тъпи ето им конкретно предложение на тия дебили:
Увеличете шибаното ДДС с 1 % от който парите да ходят единствено и само за лечение на болни хора и за скъпоструващи животоспасяващи лекарства. Никой няма да усети 1 % ддс, а колко живота могат да се спасят. Ебати тъпата държава, ебати чудото ей! Не съм запознат как е положението в други държави, но все си мисля, че няма да оставят човек да умре и че ще му поемат лечението....
Увеличете шибаното ДДС с 1 % от който парите да ходят единствено и само за лечение на болни хора и за скъпоструващи животоспасяващи лекарства. Никой няма да усети 1 % ддс, а колко живота могат да се спасят. Ебати тъпата държава, ебати чудото ей! Не съм запознат как е положението в други държави, но все си мисля, че няма да оставят човек да умре и че ще му поемат лечението....