2048 след общо около 4-5 часа време прекарано в игра. Много приятна игричка.
Браво. Аз като начинаеща се радвам и на лекият си напредък
Няма де
Аз на такива игри се радвам да се уча 8)
Много в началото, като бях ученичка и първата игра беше "Цивилизациите". В стаята имахме един свестен комп с памет и тази игра. Който в упражненията свършеше по-рано и вярно напишеше програмите сядаше да играе. Редувахме се и беше много яко като съревнование. И после като започнах работа пак тази игра в свободното време, само нея знаех. Веднъж- един единствен път съм плакала като ми затриха държавата! От тогава спрях да играя на стратегии.
Но тази игра засега не ми омръзва и ще видя до къде ще стигна :wink:
Благодаря на автора :beer:
Ей, тази който я изигра е дограй, направо форум и гейм мастър титла трябва да му се дата http://bggdb.com/превземи-замъка-capture-the-castle-onlinegames-1.html трима приятели сме и мислили стратегии 4 дни ама нанайци, няма до четвърто ниво и зависваш
Да, не казвам, че понякое време ми идваше да си трясна мишката
Абе уни, тая игра не е коректно направена. Не може другия отбор да почва с повече войници и да се ичаква да биеш. Просто е невъзможно.
Абе уни, тая игра не е коректно направена. Не може другия отбор да почва с повече войници и да се ичаква да биеш. Просто е невъзможно.
Благодаря за играта, без да усетя кога - гледам успял съм да приспя каката и съм врътнал 6260 от първия опит.
давам репче