админи върнете аватарите на темите

ReminD

Well-Known Member
Админи, върнете аватарите на темите, много по-приятно беше за няколко дни, тези удивителни и пламъчетата са отвратително грозни, моля ви :twisted:

Пак мишока врътна лопатата..... Преди няколко теми обясняваше как им е пляскал червено на админите заради тези аватари, сега моли да ги върнат. Тц, тц...

От: админи върнете аватарите на темите

ДА ! и аз съм за даже се забравям да отворя тема тук съм съгласен на 100% с алън

На мен сега повече ми харесва - по удобно е.

От: Re: админи върнете аватарите на темите

Пак мишока врътна лопатата..... Преди няколко теми обясняваше как им е пляскал червено на админите заради тези аватари, сега моли да ги върнат. Тц, тц...

Много ясно, пляснах червена на @coolice защото върна старите теми по вид. аз не съм изразявал мнение по темата, че да съм "врътнал лопатата" - щом съм му дал червено заради връщането на старите теми значи съм против старите нали?

На мен сега повече ми харесва - по удобно е.

на мен пък сега ми изглежда като форум от 80-те години :lol: на фона на другия дизайн

Тези аватари и шарении само уморяват очите и разсейват.

Тези аватари и шарении само уморяват очите и разсейват.
Именно. Целта е сайта да е удобен и функцонален, а не да шарен и радващ очите....

Явно ще правим подписка срещу Coolice ...

Именно. Целта е сайта да е удобен и функцонален, а не да шарен и радващ очите....

И аватарите те разсеяха и загуби пари заради това ли? Или нещо ти попречиха?

Да, не ми харесват. Натрапващи са.

Горкия ти. Чувствай се поздравен

[video=youtube;DksSPZTZES0]http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0[/video]

Имаше дискусия вече, просто това е дежа вю, но нали все пак за това сме свободни - ако е необходимо и 1 000 дискусии да се направят за едно и също нещо.
Просто прави чест на администраторите на сайта, че не трият новите, дублирани теми и не наказват хората които дублират вече съществуващи теми, и по този начин се натрапват.

Админи, върнете аватарите на темите, много по-приятно беше за няколко дни

Определено с аватарите е по fashion :|

Със шарените беше като стрелбище - админите могат да ни раздадат и по една пушка като тия от адсенс рекламите дето целиш пет червени теми и получаваш зелена звездичка

Анкета вече имаше и се реши положението да е каквото е в момента. Когато има такъв спор и не може да се реши по удобен за всички начин, се решава в полза на болшинството. И аз харесвах шарениите, но щом болшинството иска без шарении е редно да се съобразяваме. Ако не уважаваш другите, трудно някой ще уважава теб. В едно общество разбирателството е много по-важно от няколко шарени пиксели вповече. Темата я намирам за изчерпана още със започването и.

Горе