От: аи кажете че няма уредени мачове..
По принцип има някои мачове, за които без да си навътре в нещата се знае, че са уредени. Например Славия и Локо Сф често си правят врътки, в зависимост от това на кой му трябват точки. Ако се поровите малко в статистиката ще видите, че когато единия отбор е застрашен от изпадане например, винаги си взима мача и то не как да е, а с т.нар. "обръщачки". Разбира се, не всеки път е такъв развоя на срещата, но винаги излиза така "както трябва". Вижте в гугъл за т.нар 3 for 3 - разменяне на победи. Има много отбори, които го правят, дори може да се каже, че през последните пет години, Левски и ЦСКА бяха в тази схема - единия отбор бие първия полусезон, другия втория и обратното..Обаче тези сайтове, които предлагат fixed мачове са лъжа.. един път уцелят по някаква случайност и излъжат много хора, че имат уговорени мачове...
А колкото до това да правиш пари от хазарт - възможно е, но ти трябват много излишни пари, които да залагаш и не малко късмет... Лично мен ме гони страшен карък напоследък - последните 8-10 фиша, които играх, винаги по един мач ме дъни... без значение дали съм пуснал 2, 3, 4, 5 или повече мача...Преди 1-2 месеца пък ми връзваше много и бях с 300-400 лева напред само за 5 дена, но както се случва обикновено след време ги връщаш.... Така, че не може да се разчита на залагането на мачове, като сигурен доход..