A Alex Alexiev New Member 11 Юни 2011 #1 Както пише в заглавието има ли афилиейт програми за непълнолетни?
blackout8 Well-Known Member 11 Юни 2011 #2 От: афилиейт програми за непълнолетни? И да има, как едно лица под 18 ще си взема парите по банков път или по другите известни алтернативи ?
От: афилиейт програми за непълнолетни? И да има, как едно лица под 18 ще си взема парите по банков път или по другите известни алтернативи ?
Maverick Well-Known Member 11 Юни 2011 #3 От: афилиейт програми за непълнолетни? Какво значи за непълнолетни? Никой няма как да разбере ти на колко си. Единствения проблем е ако примерно ти искат верифициран paypal, ама то пак има начини. едит: blackout0826 каза: И да има, как едно лица под 18 ще си взема парите по банков път или по другите известни алтернативи ? Увеличете... лесно. Обади се и питай, ще ти обяснят.
От: афилиейт програми за непълнолетни? Какво значи за непълнолетни? Никой няма как да разбере ти на колко си. Единствения проблем е ако примерно ти искат верифициран paypal, ама то пак има начини. едит: blackout0826 каза: И да има, как едно лица под 18 ще си взема парите по банков път или по другите известни алтернативи ? Увеличете... лесно. Обади се и питай, ще ти обяснят.
blackout8 Well-Known Member 11 Юни 2011 #4 От: афилиейт програми за непълнолетни? Е последно като си правих банкова сметка ми искаха 18 години.
Maverick Well-Known Member 11 Юни 2011 #5 От: афилиейт програми за непълнолетни? Може да се отвори банкова сметка и на непълнолетен. Но трябва с родители
От: афилиейт програми за непълнолетни? Може да се отвори банкова сметка и на непълнолетен. Но трябва с родители
A Alex Alexiev New Member 11 Юни 2011 #6 От: афилиейт програми за непълнолетни? аз смятам да ползвам ДСК Тийн и съм на 15 ( естествено че ще стане с родители )
От: афилиейт програми за непълнолетни? аз смятам да ползвам ДСК Тийн и съм на 15 ( естествено че ще стане с родители )
A Alex Alexiev New Member 11 Юни 2011 #7 От: афилиейт програми за непълнолетни? А кажете някои програми та да видя дали ще ги ползвам
H happyslacker New Member 11 Юни 2011 #8 От: афилиейт програми за непълнолетни? Децата работят нелегално като "крадат" самоличността на родителите си. И представа си нямат колко закона нарушават.
От: афилиейт програми за непълнолетни? Децата работят нелегално като "крадат" самоличността на родителите си. И представа си нямат колко закона нарушават.
Fozzy Well-Known Member 11 Юни 2011 #9 Аз си открих сметка на 16 май като бях. Никой не ми е искал нито години, нито присъствие на родители. И беше в евро.
Аз си открих сметка на 16 май като бях. Никой не ми е искал нито години, нито присъствие на родители. И беше в евро.
A Alex Alexiev New Member 11 Юни 2011 #10 От: афилиейт програми за непълнолетни? Е добре а има ли нещо като БГ версия на Cashcrate.com защото там имам регистрация ама няма толкова опции за Български потребители
От: афилиейт програми за непълнолетни? Е добре а има ли нещо като БГ версия на Cashcrate.com защото там имам регистрация ама няма толкова опции за Български потребители
blackout8 Well-Known Member 13 Юни 2011 #11 От: афилиейт програми за непълнолетни? Е явно аз най-късно съм си я отворил на 18