баннаха ме в digitalpoint.моля за помощ

naskobg

Well-Known Member
Предварително се извинявам ако темата не е за тук и админите да я преместят на правилното място.
Баннаха ме в digitalpoint и просто незнам защо. Днес получавам съобщение на емаила си:
Dear goldmon,

You have received an infraction at Digital Point Forums.

Reason: Shilling / iTrader Fraud

-------

-------

This infraction is worth 10 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
Digital Point Forums

Не го разбирам защо са ме банналии наистина.Бана е за 6 месеца..до 11 септември.:((

Снощи написах в тази тема тук - http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=2117491 че някакъв се опитва да си продаде домейните с които изкарва 6-7 на месец и че домейните му са с клик фрауд и фрауд трафик и отдолу модератор е написал - Това аз ли съм? (This you? http://www.dnforum.com/f118/wts-149...k-month-blogwarrior-info-4-thread-449822.html) и е посочил трейд на същия този човек който иска да си продаде домейните в dnforum ,този е пуснал и тема в namepros просто навсякъде по всички форуми за продажба на домейни и накрая заз го изядох и се чудя защо..ето я темата в и в намепрос - http://www.namepros.com/warnings-and-alerts/706108-scam-alert-dude-trying-sell-info.html#post4076106

Молбата ми е ако някой има някакъв акаунт с права да пише до модераторите или Админа (digitalpoint) да прати съобщение (аз ще си напиша съобщението) от мое име .
Там ми е всичко дето се казва..продавам домейни, линкове а без тях съм за никъде..това ми един вид прехрана.

очаквам за помощ/съдействие..благодаря на всички отзовали се.

От: баннаха ме в digitalpoint.моля за помощ

Бих пратил ако искаш, но акаунта ми е нов - 50ина поста и не знам дали ще има ефект. Мен всяка година ме банват по 2-3 пъти, но е кофти в твоя случай.
Някой с по-голяма репутация ще е по-добре, въпреки че не е гаранция

Предполагам, че си отнесъл наказание от модератора Smyrl, чиито имейл би трябвало да бъде
Код:
shannonsmyrl ат gmail.com
От прочетеното оставам с впечатление, че се е объркал кой-кой е. Напиши му един имейл и му обясни, че е станало недоразумение и че си опитал да ги насочиш към мошеника, а не че ти си това.

благодаря ktomov - писах му..дано отговори.искрено се надявам..Много ми е кофти защото нищо лошо не съм правил в този форум а ме баннаха за нищо..Ако някой може да прати съобщението което пратих на shannonsmyrl и по ПМ в дп форума ще съм му благодарен. поне ще знам че съобщението е прочетено и има по голям шанс да си възвърна акаунта във форума който ми е много нужен.

Добре дошъл. Мен ме банваха вече 2-3 пъти, Спрях да ги броя. При мен едната причина беше - къси постове. Споко, скоро ще изтече банна. НЕ пише ли до кога ти е?

Важното е да не си мнгоо обвързан с този форум. Аз гледам да не седя много много по форуми със съмнителна администрация и аудитория. ;)

за 6 месеца е:(и да обвъран съм защото продавам доста там. инфракшъна който ми дадоха и на български наистина незнам какво ознаачава е 10 точки..а при 10 точки автоматичен бан и то този е за 6 месеца:(
Добре дошъл. Мен ме банваха вече 2-3 пъти, Спрях да ги броя. При мен едната причина беше - къси постове. Споко, скоро ще изтече банна. НЕ пише ли до кога ти е?

Важното е да не си мнгоо обвързан с този форум. Аз гледам да не седя много много по форуми със съмнителна администрация и аудитория. ;)

Добре, че тук админите са печени и ни търпат, че ако отнеса бан вените ще се режат.

Добре, че тук админите са печени и ни търпат, че ако отнеса бан вените ще се режат.

що бе с повечко алкохол, секс и вазелин... и нема се сещаш после за форума :)

що бе с повечко алкохол, секс и вазелин... и нема се сещаш после за форума :)

Аз ако не съм си влязал поне веднъж на ден у предприемача, която и турбо пичка да ми се мята в дискотеката, не мое ми стане.

то аз за надарени негри говорех... не за пички....
ши забравиш не ами няма и да искаш да си спомняш :)

Не знам защо винаги изскачаш с гениални предложения свързващи чепове и мъжки гъзове, ама аз моето дупе си не давам.

благодаря на всички отзовали се. другото е ако тези които имат акаунти в дп форума да направят тема в тук в Suggestions & Feedback и да пишат за моя случай..така и други модератори ще могат да прочетат за какво става въпрос.. благодаря предварително.

емм наистина са големи комплексарчета тия модераторчета от дп форума..нямам никакъв отговор ,като няма на кой да си го изкарат и го отнасяме ние потребителите.в крайна сметка 6 месеца не е малко но и не много време..е*ал съм ги..

преди да те банат си имал наказание[предупреждение](което също е било 6 месеца), нещо като жълт картон. а такова предупреждение се получава много лесно.
някой те е репортнал и са те наградили
модераторите награждават без много проверки, предполагам поради физическа невъзможност

имах 2 инфракшъна които нямат нищо общо с това..И защо след като са ме репортнали трябва да се вярва на този които ме е репортнал..странно.
преди да те банат си имал наказание[предупреждение](което също е било 6 месеца), нещо като жълт картон. а такова предупреждение се получава много лесно.
някой те е репортнал и са те наградили
модераторите награждават без много проверки, предполагам поради физическа невъзможност

Горе