В малките градове
Че няма, няма - да Но, едва ли ще си е oстанала същата.. И тя ще старее, заедно с мен..Сега няма да и простиш нали
Шом си заобиколил,начи и весника не го бива :wink:Вестника си го бива.. преди 12 години си поръчах простит*тка чрез него във Варна и като пристигна една лелка и хич не й се представих, заобиколих я.
Ама тогава бях млад и зелен..
Не попаднах на номер, поне онзи път Но нека да не задълбочаваме тематаШом си заобиколил,начи и весника не го бива :wink:
Кой човек ще се абонира за вестник за обяви,,, ай донт ноу
Вестника си го бива.. преди 12 години си поръчах простит*тка чрез него във Варна и като пристигна една лелка и хич не й се представих, заобиколих я.
Ама тогава бях млад и зелен..
Не попаднах на номер, поне онзи път Но нека да не задълбочаваме темата
Та може би някои рекламни полета са в пъти по-скъпи от други според категорията, @nortrant.
ми не знам, ама им бях продал преди 5 години скрипт за групово пазаруване в зората на моя "бизнес"
Обичаш да са хвалиш,,, за колко лева го продади, шото първата ти версия беши гола вода
Китайска работа. Като промениш темплейта и заминаваха преводите Колко псувах една вечер ...Сиромах човек с какво друго да се хвали? Иначе май 500 лв Първата версия си е както е модерно сега - мейд ин чайна (верно беше от някой китаец правена), аз китайската стока съм я открил преди 6 години ве