въпроз за ключови думи ?

creeds

New Member
каква е разлика между това подреждане на тези кодове ?

<HEAD>
<TITLE>your DESCRIPTIVE KEYWORDS title goes here</TITLE>
<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Your keyword rich marketing sales-pitch meta description goes here">
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="your keywords,go here,separated by a comma,but not a space">
</HEAD>

<meta content='your description here' name='description'/>
<meta content='your keywords here' name='keywords'/>

От: въпроз за ключови думи ?

как трябва да се напишат ключовите думи със запетая без space примерно ако искаш погледни ми
Ако искаш, почети уроци по HTML. Има ги на всяка крачка!
Чети повече и бъди по-уверен в себе си!
Знанието дава увереност. ;)

От: От: въпроз за ключови думи ?

Ако искаш, почети уроци по HTML. Има ги на всяка крачка!
Чети повече и бъди по-уверен в себе си!
Знанието дава увереност. ;)

четох ама не навсякаде пише
чек друго да питам примерно блога ми както е за huawei honor примерно вкарвам ключовите думи "huawei honor, huawei honor u8860, huawei honor android, huawei honor price " четох ,че ако се повтаря една дума няколко пъти се отблъсквало от търсещите машини

или друг пример за предприемача "приедприемачество, предприемачество в българия, онлайн бизнес, бизнес онлайн, интернет реклама, реклама интернет" виж как се повтарят добре ли е това ?

според мен няма смисъл да сменяш местата на две думи и да ги повтаряш...

"приедприемачество, предприемачество в българия, онлайн бизнес, бизнес онлайн, интернет реклама, реклама интернет"

бих го направил така

"приедприемачество, онлайн бизнес, интернет реклама"

много голямо значение май му отдаваш на този таг...включваш най-важните думи - без да ги повтаряш или ако повтаряш то да не са всички, и от това объщане на словореда няма смисъл

между другото - имаш грешка в заглавието на темата въпроЗ -> въпроС

Аз не бих залагал на повтаряне на ключови думи. (Все едно в тото фиш да задраскаш шест пъти едно число) И без това може да се слагат малко (не че не може да наредиш 1000 думи).
Същественото е да ги имаш в текста декларираните ключови думи. Ако ги имаш и в описанието (дескрипшъна) е още по-добре. Както и в заглавието, и в Н таговете.

Е, той и главни букви в началото на изречението не ползва (явно е чел блога на Жюстин Томс :rolleyes:), както и точки в края.
creeds, като си блял в часовете по БЕЛ, сега ще обираш негативи. Седни си на задника и се оправи с българския език. Не само защото в този форум и това е важно.

според мен няма смисъл да сменяш местата на две думи и да ги повтаряш...

"приедприемачество, предприемачество в българия, онлайн бизнес, бизнес онлайн, интернет реклама, реклама интернет"

бих го направил така

"приедприемачество, онлайн бизнес, интернет реклама"

много голямо значение май му отдаваш на този таг...включваш най-важните думи - без да ги повтаряш или ако повтаряш то да не са всички, и от това объщане на словореда няма смисъл

ето това ми трябваше за ключовите думи
Да от бързина бъркам не пиша коректно

Аз не бих залагал на повтаряне на ключови думи. (Все едно в тото фиш да задраскаш шест пъти едно число) И без това може да се слагат малко (не че не може да наредиш 1000 думи).
Същественото е да ги имаш в текста декларираните ключови думи. Ако ги имаш и в описанието (дескрипшъна) е още по-добре. Както и в заглавието, и в Н таговете.

и този пост ми помогна да разбера за какво става върпос*

за тези h1 тагове пише,че гоогле вече ги прескача
<h1>тука трябва да се напише пак нещо като заглавие нали ? </h1>
къде точно трябва да се сложи ?

за тези h1 тагове пише,че гоогле вече ги прескача
В Мрежата много неща пише. Всеки може да напише каквото си иска.
Но ти мисли с главата си.
Един автобус може да пътува и без предно стъкло, и без врати, че и без седалки...

Момент само. H1 тагове и прескачане от Google са несъвместими.
H1 не само че не са прескачат но са една силна тактика още повече ако е най-отгоре на страницата и представлява линк към самата страница, както съм направил в третия линк от подписа . Само че там е H2, но принципа е същият.

Момент само. H1 тагове и прескачане от Google са несъвместими.
H1 не само че не са прескачат но са една силна тактика още повече ако е най-отгоре на страницата и представлява линк към самата страница, както съм направил в третия линк от подписа . Само че там е H2, но принципа е същият.

това ли е ?

</div>
<div id='header' class='clearfix'><a href='http://www.prometod.eu/sistemi-za-videonabludenie'><h2>Системи за видеонаблюдение</h2></a>

1. Различните думи и фрази трябва да се разделени със запетая
  2. Една дума не трябва да се повтаря повече от 3 пъти т.е.: история, хубава история, вашата история, пак история – вече стават повече от 3
  3. Във всяка страница ключовите думи трябва да са различни
  4. Във фразите няма смисъл да се записват и/ с/ за/... защото не го интересуват
  5. Колко на брой да са: до 5 – 10 варианта (фрази или думи разделени със запетая)

Съвет: няма смисъл суми като: сайт, сайтове сайтовете, сайтът... кола, колата, колите ... Пишеш една сума, то за останалите се сеща, ако не вярваш виж рекламите на ГГ - там пишеш една дума и то си изкарва рекламата за нейните варианти, Не е толкова прос

1. Различните думи и фрази трябва да се разделени със запетая

значи със запетая но трябва ли да има разстояние пример: кола, колите или кола,колите
благодаря ти за подробното описание

Няма нужда от разстояния, нужни са му само думите, някои махат разстоянията за да им заема по-малко символи, но това е прекалено педантично. Аз ги слагам с разтояния защото ми е по прегледно. Друг е въпроса че то тези кл. думи няма особен смисъл.

Аз, аз искам да питам нещо. Всеки сайт има категории. Аз имам категория дрехи, в която има различни видове дрехи – тениски, рокли.... В момента само слагам статии в сайта и дойде врем да направя най-важната категория. Има 3 начина да я напиша:
1. В нея да напиша 500 думи уникален текст (както всяка една публикация)
2. Да напиша само част от статиите на дрехите и с линк към съответната дреха
3. Да напиша за всеки вид дреха, уникален текст и линк към съответната дреха
Колебая се между 2 и 3. Предимствата на 3 са че е уникално, но спорен мен леко спанерско, защото в нормалните категории на сайтовете се появяват части ма публикациите. Проблем ли е ако текста стане много дълъг, например 20 дрехи по 300 думи 6 000 :-o

Горе