така е, аз съм правил продажби от моя форум, както и от посетители от други форумиАз знам случай в които се е продавало от трафик идващ от такива линкове (в подписите на форуми). Примерно имаш сайт за wall papers и пишеш във форум, където се обсъждат знаменитостти. Защо пък трафика ти да не е таргетиран.
И другото е: всели линк е линк. Обаче ако е в добре регилиран форум. Не на една страница да има 1000 линка и ти си сложил и твоя в подписа, все тая ще е. Може и да не е все тая, ама си е загуба на време или пари ако го правиш заради линка.
така е, аз съм правил продажби от моя форум, както и от посетители от други форуми
п.с.
а за пр-то немисля че ще помогне много, най-много да ти докара 1-2 ако темите в форума имат ПР
Блинки, аз съм на българският пазар, а теб вероятно те интересува за международния.Тука инвестицията като финансова гледна точка беше малка и имам подписи в около 20 форума. В някои форуми имам публикуван линк, който препраща към интересна публикация, т.е. от там минават доса хора за да разгледат. Ако имам възможност даже няма да се замисля да продължа с тази тактика.А като инжестиция? Струва ли си? Знам че не са скъпи и много такива вървят сравнително евтино, даже съм сжидетел на акаунти да се продажат - демек 4 линка при среден форум (стандарните изисквания за форум сингичър).
А като инжестиция? Струва ли си? Знам че не са скъпи и много такива вървят сравнително евтино, даже съм сжидетел на акаунти да се продажат - демек 4 линка при среден форум (стандарните изисквания за форум сингичър).