Здравейте, Имам идея за мой проект свързан с изграждането на мрежа от блогове от една и съща ниша и поставянето на Google AdSense в блоговете за печелене на пари Плана е следния:
1) 64 теми свързани с нишата Health and Fitness
2) За всяка тема се прави по 1 блог което означава 64 блога
3) Постване (за начало) по 5 articles във всеки блог (общо 320)
4) Поставяне на Google AdSense в блоговете
5) Ест. различни методи за рекламиране на блоговете и т.н
Въпросите са ми следните:
1) Кое да избера wordpress или blogger ?
2) Има ли възможност да създам и 64-те блога от 1 акаунт или трябва от няколко акаунта?
3) Възможно ли е поставянето на AdSense в блоговете и одобрено ли е от блог провайдарите?
4) Мога ли да сложа AdSense от еднакав AdSense акаунт.
5) Като цяло смятате ли че проекта е добар и каква е вероятността да се получи.
Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите, защото съм доста навин да се пробвам с този проект и ми е интересно дали просто не си въобразявам, че ще се получи нещо. Целта ми е ако може да си докарвам -+ $1 на ден от всеки блог :shock: Нз дали е възможно, но ако е ще се получи добре ако събера печалбата от блоговете. Ще се радвам да чуя мненията и препоръките ви
П.П Ако има някой на "ти" с PR линковете бих искал да го попитам лично за една стратегия , дали ще проработи и т.н
1) 64 теми свързани с нишата Health and Fitness
2) За всяка тема се прави по 1 блог което означава 64 блога
3) Постване (за начало) по 5 articles във всеки блог (общо 320)
4) Поставяне на Google AdSense в блоговете
5) Ест. различни методи за рекламиране на блоговете и т.н
Въпросите са ми следните:
1) Кое да избера wordpress или blogger ?
2) Има ли възможност да създам и 64-те блога от 1 акаунт или трябва от няколко акаунта?
3) Възможно ли е поставянето на AdSense в блоговете и одобрено ли е от блог провайдарите?
4) Мога ли да сложа AdSense от еднакав AdSense акаунт.
5) Като цяло смятате ли че проекта е добар и каква е вероятността да се получи.
Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите, защото съм доста навин да се пробвам с този проект и ми е интересно дали просто не си въобразявам, че ще се получи нещо. Целта ми е ако може да си докарвам -+ $1 на ден от всеки блог :shock: Нз дали е възможно, но ако е ще се получи добре ако събера печалбата от блоговете. Ще се радвам да чуя мненията и препоръките ви
П.П Ако има някой на "ти" с PR линковете бих искал да го попитам лично за една стратегия , дали ще проработи и т.н