http://cashburners.com
на колко плаща ?
в смисъл колко трябва да събереш за да ти плати и как плаща ...
Поздрави
на колко плаща ?
в смисъл колко трябва да събереш за да ти плати и как плаща ...
Поздрави
Wire ($1000 minimum) or Epassporte ($200 minimum) $200 minimum payout
Ако имаш примерно 170$ от Реферали ( вече плащат по 1 долар за регистрация + афилейт tier-а ) , минимума е 200$ ( тоест 200 потребителя) . Успех.
не Минимум 200$ от реферали .
еми те дават $50 welcome bonus значи трябва да събера 150 реферала за да станат 200 $
така ли ?
$150 комисионни от продажбата на продукти, не е задължително да са от реферали. 150 реферала с зор ще ги събереш.
Защо да не можеш? Аз бих пробвал най-малкото и след това да дам становище по въпроса.ако можеше...щях да се пробвам мисля че за 1 месец спокоино ще ги събера .... :evil:
Защо да не можеш? Аз бих пробвал най-малкото и след това да дам становище по въпроса.
Не си мислете, че като регистрирате фалшиви реферали ще получите някакви пари
При CashBurners, както и при всичко останали сериозни афилиейт програми, няма начин да печелиш пари с измама.
Афилиейт маркетингът няма нищо общо с разните там буксове и кешфиести. При него не се печели от реферали, а от клиенти. Статистиките ми показват, че от събиране на реферали само съм си изгубил времето (това, което получих са статистки, които потвърждават, че от реферали не могат да се вадят пари).