Emi4a Active Member 29 Април 2010 #1 Здравейте, надвиших безплатния ваучер който имах с 6 евро и въпроса ми е ще мога ли да ги платя тези 6 евро с paypal или автоматично ще ми вземе от дебитната карта
Здравейте, надвиших безплатния ваучер който имах с 6 евро и въпроса ми е ще мога ли да ги платя тези 6 евро с paypal или автоматично ще ми вземе от дебитната карта
Fozzy Well-Known Member 29 Април 2010 #2 От: въпрос за facebook Взима ги автоматично от картата. Аз така се бях отнесъл и ме "глобиха" с 50 долара.
От: въпрос за facebook Взима ги автоматично от картата. Аз така се бях отнесъл и ме "глобиха" с 50 долара.
Emi4a Active Member 29 Април 2010 #3 От: въпрос за facebook Мерси fozzy ! Искам да те питам вземат ли пари за транзакцията, освен тези които трябва да платя за рекламата
От: въпрос за facebook Мерси fozzy ! Искам да те питам вземат ли пари за транзакцията, освен тези които трябва да платя за рекламата
Fozzy Well-Known Member 29 Април 2010 #4 От: въпрос за facebook Не съм сигурен, но аз не съм забелязал да удържана някаква такса.
Emi4a Active Member 30 Април 2010 #6 От: въпрос за facebook Не ми взе автоматично парите, как да платя
Fozzy Well-Known Member 30 Април 2010 #7 От: въпрос за facebook Ти пък и нетърпелив Аз се надявах да не ги вземе. Изчакай малко, при мен след 2-3 дни стана.
От: въпрос за facebook Ти пък и нетърпелив Аз се надявах да не ги вземе. Изчакай малко, при мен след 2-3 дни стана.