N neutron New Member 5 Декември 2009 #1 направих си диагностика и ми показва че има Дублирани meta описания - 92 Страници :evil: как да оправя този "проблем" ? и къде се намират тези meta описания ? Поздрави
направих си диагностика и ми показва че има Дублирани meta описания - 92 Страници :evil: как да оправя този "проблем" ? и къде се намират тези meta описания ? Поздрави
T the.rampage.rado Well-Known Member 5 Декември 2009 #2 От: въпрос за google webmasters tools Намират се по страниците ти естествено и изглеждат ето така <META NAME="description" content="бла,бла,бла"> Повече четене...
От: въпрос за google webmasters tools Намират се по страниците ти естествено и изглеждат ето така <META NAME="description" content="бла,бла,бла"> Повече четене...
C cMe7eH Member 6 Декември 2009 #3 От: въпрос за google webmasters tools Не е болка за умиране. Аз имам повече. Мета таговете не се взимат под внимание от гугъл, но се изкарват често при търсене в него.
От: въпрос за google webmasters tools Не е болка за умиране. Аз имам повече. Мета таговете не се взимат под внимание от гугъл, но се изкарват често при търсене в него.
N neutron New Member 7 Декември 2009 #4 От: въпрос за google webmasters tools the.rampage.rado каза: Намират се по страниците ти естествено и изглеждат ето така <META NAME="description" content="бла,бла,бла"> Повече четене... Увеличете... ами на мен като ми изглежда по този начин <meta name="keywords" content="<?=$rset['keywords']?>" /> задават се едновременно на всички еднакво ...
От: въпрос за google webmasters tools the.rampage.rado каза: Намират се по страниците ти естествено и изглеждат ето така <META NAME="description" content="бла,бла,бла"> Повече четене... Увеличете... ами на мен като ми изглежда по този начин <meta name="keywords" content="<?=$rset['keywords']?>" /> задават се едновременно на всички еднакво ...
coolice Owner 7 Декември 2009 #5 мета киурдите Г не ги взима в предвид така че с чиста съвест може да ги махнеш да не изглежда стъфърско
мета киурдите Г не ги взима в предвид така че с чиста съвест може да ги махнеш да не изглежда стъфърско