мислех да видя кво дават по кимата ама http://cineplex.bg/cineplex/home.nsf/vPagesLookup/home~bg
нема да работи пише
замундата да не уби киното нещо?
нема да работи пише
замундата да не уби киното нещо?
Не се изразих правилно..Аз ходя в Арена и от време на време в мола на Стамболийски, доста хора си има - не ми изглежда да са зле.
Да, и аз ходя в Кино Арена Запад и Синема Сити в Мола на Стаболийски и опредлено не липсват хора. Даже нашите са решили да отидат на Мисия Шменти капели, а те не са били на кино от 20 години, което ме навява на мисълта, че не е толкова зле.Аз ходя в Арена и от време на време в мола на Стамболийски, доста хора си има - не ми изглежда да са зле.
Да, и аз ходя в Кино Арена Запад и Синема Сити в Мола на Стаболийски и опредлено не липсват хора. Даже нашите са решили да отидат на Мисия Шменти капели, а те не са били на кино от 20 години, което ме навява на мисълта, че не е толкова зле.
Оня ден гледахме Real Steel в мол Пловдив с жена ми. Супер много й хареса филма, въпреки продължителния спор за избор на филм...В Пловдив всички кина умряха..(образно казано)
Само едно остана..
Cinema City > Мол Пловдив...
Направо изкърти конкуренцията..
Относно това че трябва да се плаща за филмите съм съгласен. Но и сайтове като замунда и арена е добре че ги има. Конкретен пример: Гледах на кино Конан, но сега може пак да си го дръпна и да си го гледам вкъщи. И да искам да го гледам пак на кино, няма да ме огрее, просто му минаха прожекциите.
Друго което тегля са сериали, предпочитам да ги гледам в оригинал, а не с некадърен дублаж.
А относно кината, нормално е да затварят някои, а други да просперират, като при всеки друг бизнес. Добрите оцеляват, другите си заминават.