AMOUN
Well-Known Member
Забогатях ей направо незнам къде да си харча парите от easytrader.bg
то бива бива немотия тяхното ама... що се мъчат ?
за 3 месеца сайт с 2-3 000 уникални на ден
с два банера техни успя да изкара ЦЕЛИ 28 ЛЕВА ...
почти по 10 лева на месец ей !
и ги питам така и така може л ида се направи нещо по въпроса добавих си и втори сайт с 5 -6 000 уникални на ден
и ги питам вижте това много уникални много нещо - отделно и 50 000 импресии - неможе ли да ме добавите при убавите реклами това тук си правите гаргара - 5 банера въртим на империя онлайн и някакви скучни фирми дето само по погрешка клицат на тях заспали счетоводителки в менопауза!
неможело няма да си разширяват халката на приятелите
е как така има сайтове с по малко от 1000 уникални вис а моите на ротарка ...
и сега им казах да си ми дават 28-те лева сичките си ги искам накуп
да ми ги наброят по педесетолевки и да си ходим от тях ... ми смешно е - даже гуглето прави 15 пъти повече от тях минимум за същите позиции дева
то бива бива немотия тяхното ама... що се мъчат ?
за 3 месеца сайт с 2-3 000 уникални на ден
с два банера техни успя да изкара ЦЕЛИ 28 ЛЕВА ...
почти по 10 лева на месец ей !
и ги питам така и така може л ида се направи нещо по въпроса добавих си и втори сайт с 5 -6 000 уникални на ден
и ги питам вижте това много уникални много нещо - отделно и 50 000 импресии - неможе ли да ме добавите при убавите реклами това тук си правите гаргара - 5 банера въртим на империя онлайн и някакви скучни фирми дето само по погрешка клицат на тях заспали счетоводителки в менопауза!
неможело няма да си разширяват халката на приятелите
е как така има сайтове с по малко от 1000 уникални вис а моите на ротарка ...
и сега им казах да си ми дават 28-те лева сичките си ги искам накуп
да ми ги наброят по педесетолевки и да си ходим от тях ... ми смешно е - даже гуглето прави 15 пъти повече от тях минимум за същите позиции дева