От: емаг намаления само за днес
Недоволни винаги има и ще има... който е работил с клиенти дълго време е наясно с този факт.
Наскоро по тази тема говорих с един приятел и той каза нещо наистина много вярно и ценно - "Хората, които са недоволни имат много по-голяма изгода да пишат негативни коментари, отколкото доволните да хвалят по форумите".
За разлика от други страни, тук хората нямат навика да споделят обратна връзка, освен, ако не са афектирани. Именно по тази причина в Българското Интернет пространство е пълно само с негативни коментари и много малко положителни за който и да е магазин.
В интерес на истината за обема покупки, които се извършват от Emag, тези 5-6 негативни коментара са като капчица в морето, но за съжаление все пак прокарват идеята, че магазина не е коректен. Именно по тази причина, преди около месец се чудих дали да поръчвам от тях, но в край на сметка ниската цена ме провокира да опитам и аз останах доволен и от цената и от обслужването. За моя радост, не са ми се случили нещата, които някой от хората пишат, като трудно свързване с съпорта им (за щастие не съм им чул и гласеца), нито пък ми се е налагало да се възползвам от сервиза им (силно се надявам да не ми се налага, че дори и да са бързи и точни, просто е неприятно), така, че за тях не мога да дам мнение, но за останалите неща дори адмирирам.
Единственото, което не ми направи особено добро впечатление е последната им кампания за черният петък, когато не успяха явно да предвидят, че с толкова агресивна и мащабна рекламна кампания, всичко ще се изчерпи за минути и от факта, че скриха от хората факта, че доставките ще пристигнат до 8 дни, но виждам, че днес са се постарали поне да поставят на видно място информация за забавянето на доставките... Предвид това, мога да си замълча, за малкият номер, който правят с процентите(който е обърнал внимание, продуктите на които пише, че са с 45% намаление, като цъкнеш вътре пише 44%, но за 1 процент, няма да го правим на проблем).
Нека не забравяме, че все пак и са едни от първите, които правят наистина големи намаления на някой от продуктите си от време на време... нещо, което рядко се вижда дори в нашите всеизвестни Технополис и Техномаркет, а уж се думкат за едни от лидерите на пазара...