за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Статус
Not open for further replies.

ReminD

Well-Known Member
Големи проблеми ей... Цецу тъпото много важни опорни точки има. Саниране?!? Това саниране бях пускал тема навремето как се случват нещата - частни фирми ( сещате се, че ще са близки до гербаджиите ) ще направят некачествено саниране и ще приемат едни десетки милиони лева. Пък другото за първи път го чувам.
Иначе не е приоритет да гледаме как да намаляме тока, не са приоритет доходите, понеже ще ги замразят, това е най-важното - как да санираме апартаментите на софята.

От: за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Големи проблеми ей... Цецу тъпото много важни опорни точки има. Саниране?!? Това саниране бях пускал тема навремето как се случват нещата - частни фирми ( сещате се, че ще са близки до гербаджиите ) ще направят некачествено саниране и ще приемат едни десетки милиони лева. Пък другото за първи път го чувам.
Иначе не е приоритет да гледаме как да намаляме тока, не са приоритет доходите, понеже ще ги замразят, това е най-важното - как да санираме апартаментите на софята.

Идеята е чрез санирането да гушнат парички обръча от фирми, и като има по-добра изолация сметките за ток може да паднат и хората да приемат следващото увеличение на тока по-леко.

От: за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

А, че санирането е вредно... това удобно го пропускат!

Може да почнат да санират и сламените къщурки на село , че и теб да те огрее :D
За тока не трябва да се намалява - трябва да се увеличат доходите. Там е проблема - не в тока.

Много си кух, бърни. Няма да пояснявам защо те хората си знаят....
За тока не трябва да се намалява - трябва да се увеличат доходите. Там е проблема - не в тока.

Много си кух, бърни. Няма да пояснявам защо те хората си знаят....

Няма да поясняваш , щото не знаеш къде се намираш и не можеш да се изразяваш логично и аргументирано. Но аз отдавна съм те приел такъв какъвто си и просто се забавлявам с несвързаните ти постове на теми " Анти Бойко" и " лошия гоогле" ;)

Знам, аз много добре, ама да наричаш селянин, човек от голям град е малко смешно. Запомни едно, СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!
Няма да поясняваш , щото не знаеш къде се намираш и не можеш да се изразяваш логично и аргументирано. Но аз отдавна съм те приел такъв какъвто си и просто се забавлявам с несвързаните ти постове на теми " Анти Бойко" и " лошия гоогле" ;)

И как ще увеличават доходите твоите хора? Че аз такива неща не чувам от тях, чувам за санирането. И защо пък не трябвало да се намалява тока?

И предстани да обиждаш хората, защото ти провокираш и после ревеш и се оплакваш, че хората те обиждали. Защо нападаш мен и бърни в тая тема? Какъв мотив имаш ти, че да нападаш така и то в чужда тема, без да си провокиран лично? Или обиждането на герб за теб е лична обида?

Тоз трябва да се банне за 1 месец, че да се спре малко с обидите, започва да провокира, а после се оплаква, че хората го обиждали.

Знам, аз много добре, ама да наричаш селянин, човек от голям град е малко смешно. Запомни едно, СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!
Леймърче определението "селянин" е норма на поведение, а не местоживеене. За мое съжаление София е голяма част от България. Много хора от провинцията са тук, защото тук е работата.

Много ясно, че санирането ще е приоритет. По този начин се повишава енергийната ефективност, което води до намаляване на сметките за тока също така и наконсумацията. Да не говорим за разкритите работни места покрай тази дейност. Да не говорим и за средставата които ще се усвоят.
В момента цената на тока е занижена изкуствено, поради тази причина НЕК е във състояние на фалит.

А, че санирането е вредно... това удобно го пропускат!
Вредна ти е главата. Ходи го обяснявай това на половин Германия (източната част) и на цяла Чехия. Всички панелки са санирани там. Да не мислите, че санирането е измислено в България или че Герб са го измислили?

и като санираме панелките, ще отворим стотици хиляди работни места, ще намалим сметките за ток и ще усвоим пари?

първо работни места няма да се отворят - това и баба го знае - целта на ВСИЧКИ ( абсолютно всички ) такива ес проекти е да се откраднат пари, а не друго. Навремето гербавите говореха, че зелената енергия откривала работни места ( сиреч един пазач да стои и да пази там панелите ), та сега пак същата работа - работни места няма да се открият - малки фирми няма да вземат пари

сега да ти поясня малко каква е процедурата за саниране по ес - навремето бях писал

- назначавате си домоуправител
- пускате заявка за кредит 70 000 примерно - после от ес погасяват част от кредита. пък недай си боже да те пуснат на сталинка георгиева - оная травестит от ОЛАФ с измамите и да намерят някой проблем във фирмата ( а такива няма как да няма ) - после със събути гащи, некачествено саниране и без апартамент от банката. Недей да говорите неща, които не разбирате. Или пък отиди да питаш някой с такъв саниран апартамент дали има по-малки сметки за ток, няма такова некачествено саниране, целта е да се откраднат пари, а не друго.

И не разбирам, защо нещо, което идва от ЕС, трябва да е приоритет на гербавите.

Санирането е един от стотиците важни проблеми на държавата, но не може да бъде в основата на платформа за управление, както не могат да бъдат и пътищата. Има много по-важни проблеми, които трябва да се решават. Пенсионната система е пред колапс, здравната система също. Нямаме армия. Въздушното пространство на държавата няма с какво да го защитаваме. Изборната система позволява на бизнесмени да си купуват депутати, а противоконституционни партии да имат водещо място в политиката. На фона на всичко това има малоумници, които поставят като приоритет санирането на панелките, а други, още по-големи малоумници, им вярват и гласуват за тях. Сякаш като залепим 5 сантиметра стиропор по стените на блоковете всички останали проблеми по магически начин ще се решат. Простотията няма почивен ден...

П.П. Учудвам се, че все още има хора, които продължават да четат и отговарят на изгорелия бушон. Аз от месеци съм го добавил в списъка с игнорирани потребители. Мненията му са напълно безинтересни и безполезни. Не се сещам и за една причина, поради която може да си струва да се четат.

и като санираме панелките, ще отворим стотици хиляди работни места, ще намалим сметките за ток и ще усвоим пари?

първо работни места няма да се отворят - това и баба го знае - целта на ВСИЧКИ ( абсолютно всички ) такива ес проекти е да се откраднат пари, а не друго. Навремето гербавите говореха, че зелената енергия откривала работни места ( сиреч един пазач да стои и да пази там панелите ), та сега пак същата работа - работни места няма да се открият - малки фирми няма да вземат пари

сега да ти поясня малко каква е процедурата за саниране по ес - навремето бях писал

- назначавате си домоуправител
- пускате заявка за кредит 70 000 примерно - после от ес погасяват част от кредита. пък недай си боже да те пуснат на сталинка георгиева - оная травестит от ОЛАФ с измамите и да намерят някой проблем във фирмата ( а такива няма как да няма ) - после със събути гащи, некачествено саниране и без апартамент от банката. Недей да говорите неща, които не разбирате. Или пък отиди да питаш някой с такъв саниран апартамент дали има по-малки сметки за ток, няма такова некачествено саниране, целта е да се откраднат пари, а не друго.

И не разбирам, защо нещо, което идва от ЕС, трябва да е приоритет на гербавите.

ми дай тогава само да седим да си мрънкаме колко сме зле :)

Много Ясно че ще има работни места, тези големи фирми да не би да имат стотици хора назначени?
Взимането на кредит не е лошо нещо стига да е добре премислено. Наистина не съм на ясно с процедурата, но логически трябва да се случват нещата. Казвам и на теб като ония льольо странния, цяла източна Германия и цяла Чехия е санирана (панелките), да не мислиш че са по - глупави от нас?

Така и така си плащаме вноска към ЕУ, разбира се че тези пари трябва да са приоритет, трябва да сеобърне баланса и трябва да се свърши работата.

Алъна пак не е разбрал опорната точка.
От ЕС дават пари за енергийна ефективност. Това значи да се харчат за енергийна ефективност.

Ми дай да не ги взимат тогава, а?

Те пари дават много отдавна. Аз даже съм ги ползвал. Това какво общо има с ГЕРБ и защо трябва да е в платформата им, след като има много по-големи проблеми? Или май е по-лесно да се прави помен с чужда пита.

Казвам и на теб като ония льольо странния, цяла източна Германия и цяла Чехия е санирана (панелките), да не мислиш че са по - глупави от нас?

Ако те видя и ще ти .......! Льольо ще викаш на .... . Това което го казвам съм го проверил, чел съм и съм се интересувал. А ти какво знаеш по въпроса? Примерно знаеш ли, че в Германия вече отричат санирането, като нещо, от което няма полза? Не стига, че не четете и не знаете, ми и обиждате, правите се на голямата работа!

Последно редактирано от модератор:

Първо, ГЕРБ обещават да правят фонд за саниране с 2 милиарда вътре. Тези пари откъде ще дойдат не казват. После обещават две години да санират блокове безплатно, тоест да поемат 100% от разходите. Това няма как да се прави с европейски пари. Ако се ползват такива задължително се иска съфинансиране от собствениците. А тази идея май противоречи и на европейското законодателство, дори да намерим парите от другаде. И цялото това нещо го обещават на фона на банковата криза, на предстоящите огромни разходи за поръчване на нови изтребители и т.н. По-скоро бих се вързал на обещанията на Волен Сидеров, че ще направи пенсиите 1000 лв., отколкото на тези още по-неосъществими надувки на ГЕРБ. После ми разправят, че избирателите на ГЕРБ били образовани хора. Може ли умен и образован човек да се върже на подобна опашата лъжа?

Ако те видя и ще ти разбия мутрата! Льольо ще викаш на .... .
:lol::clap: Къде да дойда да ми масажираш топките?

Това което го казвам съм го проверил, чел съм и съм се интересувал. А ти какво знаеш по въпроса? Примерно знаеш ли, че в Германия вече отричат санирането, като нещо, от което няма полза? Не стига, че не четете и не знаете, ми и обиждате, правите се на голямата работа!
Я покажи да видим къде пише.

Абе, как може санирането да е топ приоритет?! Не ми го побира акъла, че тука има хора, които защитават тоя див популизъм.

Много ясно, че санирането ще е приоритет. По този начин се повишава енергийната ефективност, което води до намаляване на сметките за тока също така и наконсумацията. Да не говорим за разкритите работни места покрай тази дейност. Да не говорим и за средставата които ще се усвоят.
В момента цената на тока е занижена изкуствено, поради тази причина НЕК е във състояние на фалит.
Е, това е опашата лъжа. Цената на тока е висока заради изкупуване на скъп ток от ВЕИ, няколко ТЕЦ-а, кражбите на тока и като цяло заради ЕРП. А и разни други далавери, като тая например. Значи, като е скъп тока, целта ни е да понижим консумацията на ток? По тая логика, да спрем и да ядем?

От: От: за герб номер едно приоритет е санирането и закон за средното образование....

Ти знаеш ли какво е "Леймър"? Та точно на мен ми го казваш. Научи се на малко култура, и направи нещо преди да го кажеш точно на мен...
Леймърче определението "селянин" е норма на поведение, а не местоживеене. За мое съжаление София е голяма част от България. Много хора от провинцията са тук, защото тук е работата.

Вредна ти е главата. Ходи го обяснявай това на половин Германия (източната част) и на цяла Чехия. Всички панелки са санирани там. Да не мислите, че санирането е измислено в България или че Герб са го измислили?

На колко годинки си бе циркаджия????
И ти като всички в екстаза от анален секс на боко тиквата почна да се развихряш, е спокойно не ви даваше една година сега ще ви го начука.... Тъпаци...
:lol::clap: Къде да дойда да ми масажираш топките?

Я покажи да видим къде пише.

Статус
Not open for further replies.

Горе