за начинаешти

chopara

New Member
Вчера започнах пьрвиа си саит използвах рограмата webpagemaker,
днес реших да го пусна в мрежата но имам проблем,при всеки опит ми изписва Publishing Failed .При саит хост пиша :хит.бг,хост.бг,000webhos,data bg. Порт:21 .Името ми е от регицтрациата в саитовете сьщо и паролата
на публишинг фаил пиша името на сьрвара които изкам.Почва да зарежда и бам грешка защо стажа така моля помогнете:rolleyes:

Последно редактирано:
От: за начинаешти

http://bgcms.com/node/8 тук разгледай урдпресс научи се да го инсталираш на някой безплатен хостинг и не се занимавай с уеб пейдж мейкър!!!

Ако и това не можеш направи си блог на блоггър. Безплатно е и се ранква добре от гугъл

Пробвах с регистрасиа тук ooowebhost но пак удрям на камьк.Пьрвоначално се хостнах и си направих домеин racer.com но после доиде проблема като си влизам в CPanela с надеждата да си обработа саита ,намирам иконка web site bilder цукам и ми изписва това Your domain is not yet pointing our server, so services such as FTP, Website Builder or File Manager may not work. You need to update nameservers to ns01.000webhost.com, ns02.000webhost.com for your domain. This warning will be removed once your domain will start resolving to our server (24-48 hours after nameserver update). ако някои знае как да се справя моля да каже.Относно препорьката горе за блоггъра вече имам блог там. сигорно в мен е грешката но моля за помощ!!!

Махай го тоя хостинг, хубаво, че си направил блог в блогер :) Пиши статий и чети раздела опитимизация за търсачки ;)

Някои FTP сървъри не позволяват повече от една конекция в даден момент, в това число и този на hit.bg

Има програми, които опитват да пуснат повече конекции - например моята Ultra Edit 32 може само да отвори списъка с файлове, но не и да отвори самия файл или да качи такъв. Говорим например за hit.bg.

Има и още една подробност: ако използвате обща интернет връзка за няколко компютъра или IP-то Ви е от сорта на 192.168.*.*, или е 10.*.*.*, трябва да активирате Passive FTP Transfer

Горе