за форума - системата за репутация - показване на репутация

От: за форума

Показва се. Цъкни горе вляво на "профил" и скролни малко надолу.
Цялата няма как да си я видиш иначе.

От: за форума

Предполагам питането му е насочено към това - защо не се показва в самият пост. В профила си, всеки може да види какъв реп са му лепнали, но не и в самото мнение.

От: за форума - системата за репутация - показване на репутация

не бе то не да ставаме ама просто друго си е като си вляза в темата да видя че имам реп :) дали ще е отрицателен или положетелен все едно :) или пък да получавам лично като някой ми даде репутация :)
все едно не е фатално просто питам :)

Я да използвам тази тема да попитам нещо. Като си гледам репутацията в профила има зелени и червени картинки. Ясно е, че зелените са положителна репутация, а червените са негативна. От време на време излизат едни сиви. Какво значат те? Току що получих такава репутация за мнението си в темата дето ще купуват Предприемач :D . Явно е нещо негативно щото в предишни сиви репутации са писали кофти работи по мой адрес, но в случая нищо не е писал (не)знайният автор.

Ето какво представлява картинката:

Прикачени файлове

• Предприемач.ком - Контролен панел_1265568040406.png
    Предприемач.ком - Контролен панел_1265568040406.png
    668 bytes · Преглеждания: 10

Нищо не значи май:
The gray ones are from users who's reputation points don't count yet because they don't have enough reputation power points themselves.

Сивите картинки означават, че сте получили репутация, която няма да бъде зачетена, тъй като е била подадена от потребител, който има твърде ниска репутация и няма право да дава такава.

И аз подозирах нещо подобно. Мерси за отговора!

Горе