P petrov321 Well-Known Member 31 Март 2011 #1 малко тъп въпрос, но реших да попитам :wink: от сео гледна точка има ли знач. дали сайта ще е на платен или безплатен хостинг ?
малко тъп въпрос, но реших да попитам :wink: от сео гледна точка има ли знач. дали сайта ще е на платен или безплатен хостинг ?
R ReminD Well-Known Member 31 Март 2011 #2 От: за хоста и сео-то има голямо значение скоростта на зареждане, а безплатните хостове не могат да осигурят оптимален ъптайм и добра скорост.
От: за хоста и сео-то има голямо значение скоростта на зареждане, а безплатните хостове не могат да осигурят оптимален ъптайм и добра скорост.
P petrov321 Well-Known Member 31 Март 2011 #3 От: за хоста и сео-то хмм, значи въпроса ми не е бил чак толкова тъп ... Благодаря за отговора!
ThinkFast New Member 31 Март 2011 #4 От: за хоста и сео-то Ъптайма също е важен. Няколко пъти като го нацели Г докато сайта е долу и негативизма започва.
От: за хоста и сео-то Ъптайма също е важен. Няколко пъти като го нацели Г докато сайта е долу и негативизма започва.
P petrov321 Well-Known Member 25 Април 2011 #5 От: за хоста и сео-то нов въпрос: Нали е добре всеки сайт да е на различно ИП ? ами при споделения хостинг какво става, много сайтове са на едно и също ИП ?
От: за хоста и сео-то нов въпрос: Нали е добре всеки сайт да е на различно ИП ? ами при споделения хостинг какво става, много сайтове са на едно и също ИП ?
R ReminD Well-Known Member 25 Април 2011 #6 От: за хоста и сео-то Защо да не е добре? Просто няма смисъл да се налинкваш от 100 сайта, които имат едно ИП, защото няма да има много value.
От: за хоста и сео-то Защо да не е добре? Просто няма смисъл да се налинкваш от 100 сайта, които имат едно ИП, защото няма да има много value.
P petrov321 Well-Known Member 25 Април 2011 #7 От: за хоста и сео-то ми незнам... но за линкването между тях го знам и няма да го правя