за ::: 5 ::: (пет) ЛЕВА

Проявявам интерес към следните услуги

• Събмит в директории

Votes: 9 47.4%
  • Беклинкове от профили

Votes: 7 36.8%
  • Коментари по блогове

Votes: 8 42.1%
  • Нито едно от горните

Votes: 7 36.8%

• Общо гласове
    19

BullBlogger

New Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Няколко промоционални услуги, които съм готов да свърша за вас срещу скромната сума от

5 (пет) лева​

Събмит в 200+ директории на английски
100 Angela & Paul Backlinks
300 коментара в блогове от вашата ниша

ВИЖ НАДОЛУ ЗА ПОДРОБНОСТИ!!!

1. Събмит в 200+ директории на английски

За скромната сума от пет лева получавате събмит в повече от 200 директории. Ето статистика за базата

PR 6 - 1
PR 5 - 13
PR 4 - 20
PR 3 - 51
PR 2 - останалите до 200 и малък бонус за да съм сигурен, че няма да има недоволни

Потвърждението на регистрациите става от мой мейл. Вие ще получите отчет във формат:

Категория :: Използвано заглавие :: Използвано описание :: директория

ВАЖНО: предлагам събмит в директориите. Дали сайта ви ще бъде приет зависи само от администратора на директорията. Вие можете да проверите дали сайтът ви е събмитнат като опитате да го събмитнете отново.

Директориите не са с автоматично одобрение и около 90% от тях са със защита срещу спам (captcha)
Какво се иска от вас:

1. урл на сайта ви
2. предпочитани категории (до три)
3. Заглавие
4. Описание

За първите 10 поръчали заглавието и описанието ще бъдат {спиннати|синонимизирани|уникализирани} безплатно. След това от вас се очаква да предоставите описанията и заглавието в спин синтаксис

2. 100 беклинка от профили познати като Angela & Paul Backlinks

Може би сте чували за Анджела Едуардс и Пол Джонсън. В резюме предлагам ви 100 беклинка от профили в сайтове. Повечето от беклинковете са дуфолоу. Аз не използвам тяхната база, но можете да се ориентирате в техните цени - сега можете да получите аналогична услуга на 50 (петдесет) пъти по-ниска цена - срещу 5 (пет) лева

Получавате отчет във формат:

Адрес на профила ви :: Линк :: Анкор текст

Какво се иска от вас: урл на сайта ви и предпочитани анкори (до пет)

3. 300 Коментара по блогове

Само срещу мизерните 5 лева получавате 300 беклинка от коментари по блогове (само английски език). Ще бъдат подбрани публикации, които съдържат в статията или коментарите под нея вашата ключова фраза.

Всеки коментар ще бъде с текст не по-кратък от 200 символа и ще бъде уникализиран. Естествено вместо име ще бъдат използвани вашите ключови думи (до пет фрази)

Получавате отчет във формат:

УРЛ на публикацията с вашия линк :: анкор текст

Забележка: всички уникализирани текстове се правят от софтуер т.е. възможно е да бъдат допускани граматически и логически грешки

ОСТЪПКИ:​

1. Събмит в 500 директории за 10 лева. Към горния списък ще добавя още 300!!! директории с PR 0,1 и 2

2. 250 Angela & Paul Backlinks за 10 лева

3. Само срещу 10 лева получавате 1000 коментара по блогове

Какви са условията на промоцията:

1. Плащането става само авансово
2. Приема се плащане само с Webmoney - цената на всяка услуга от изброените е 100 рубли (малко под 5 лева), а на промоционалните пакети 200 рубли (малко под 10 лева)
3. Промоцията важи докато събера достатъчно деньги за да се разплатя с един советский товарищ
4. Приема се плащане в epay.bg на обявените цени по три. Плащане в paypal не се приема

Последно редактирано:
Тъкмо си викам "добра промоция, ще се възползвам!" и прочетох т. 2 от условията. :) Който има пари там - да грабва докато не е свършила промоцията. :)

От: за ::: 5 ::: (пет) ЛЕВА

Не искам да спамя, но всъщност именно точка две осакатява доста потенциалните потребители на услугата. Успех все пак, супер цени и предложения ;).

Реално услугата може да се ползва само с плащане епай и пак е ниска цената

Е epay доколкото разбирам цената е х3, не че са кой знае какви парите, ама не е същата далавера :)

Защо няма да се приемат плащания по PayPal ? Точно по най-популярната разплащателна система... И мене ме заинтригува офертата,но това Webmoney ме "реже". Възможно ли са преводи от PayPal към epay?

Благодаря за интереса действително се старая да предлагам качествена услуга, но обърнете внимание, че това е промоционална услуга т.е. има причина да бъде предлагана на тези цени при определени ограничения. На въпроса: Не, не са възможни преводи от пейпал към ипей. Не се приемат плащания с пейпал, защото там имам други приходи - т.е. пари там не ми трябват. Цените са такива, защото си "пълня" сметките, които са ми необходими. На този етап не планирам да върша услугата постоянно и не поне засега не приемам плащания с пейпал.

Още веднъж благодаря ви за интереса!

Горе