P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #1 здравейте, имам пари в скайп, може ли да изпратя смс чрез него?
Alf New Member 22 Декември 2011 #2 От: изпращане на смс чрез скайп Да, отиди на 'Call Phones' и от там избери до зелената слушалка има едно малко черно за смс-и. Дава ти и цената колко ще е до полето в което пишеш текста горе в дясно.
От: изпращане на смс чрез скайп Да, отиди на 'Call Phones' и от там избери до зелената слушалка има едно малко черно за смс-и. Дава ти и цената колко ще е до полето в което пишеш текста горе в дясно.
P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #3 От: изпращане на смс чрез скайп там където е за изпращане на КС ли ? аз изпратих едно такова но не нещо не стана...
От: изпращане на смс чрез скайп там където е за изпращане на КС ли ? аз изпратих едно такова но не нещо не стана...
Alf New Member 22 Декември 2011 #4 От: изпращане на смс чрез скайп Не знам какво имаш предвид с КС. Ето ти скрееншотове как става при мен. Виж файлът 2726
От: изпращане на смс чрез скайп Не знам какво имаш предвид с КС. Ето ти скрееншотове как става при мен. Виж файлът 2726
P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #5 От: изпращане на смс чрез скайп така пробвах и не става... изпраща го но не показва, че е получено... а ми взима пари...
От: изпращане на смс чрез скайп така пробвах и не става... изпраща го но не показва, че е получено... а ми взима пари...
Alf New Member 22 Декември 2011 #6 От: изпращане на смс чрез скайп А, не знам, и на мен не ми показва, че е получено мисля, но знам, че работи. Ти пробва ли да си пратиш сам на твоя си телефон?
От: изпращане на смс чрез скайп А, не знам, и на мен не ми показва, че е получено мисля, но знам, че работи. Ти пробва ли да си пратиш сам на твоя си телефон?
P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #7 От: изпращане на смс чрез скайп Alf каза: Ти пробва ли да си пратиш сам на твоя си телефон? Увеличете... да, даже 2 пратих...
От: изпращане на смс чрез скайп Alf каза: Ти пробва ли да си пратиш сам на твоя си телефон? Увеличете... да, даже 2 пратих...
P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #8 От: изпращане на смс чрез скайп Видях си грешката... аз пиша номера заеднос кода, то се добавя отново автоматично, за това не ставало... Мерси!
От: изпращане на смс чрез скайп Видях си грешката... аз пиша номера заеднос кода, то се добавя отново автоматично, за това не ставало... Мерси!
Alf New Member 22 Декември 2011 #9 От: изпращане на смс чрез скайп А добре, аз писах други предположения! Моля.
P petrov321 Well-Known Member 22 Декември 2011 #10 От: изпращане на смс чрез скайп Не. Сега стана като махнах кода на България и написах телефонният номер само.
От: изпращане на смс чрез скайп Не. Сега стана като махнах кода на България и написах телефонният номер само.