Хич не е сложно. Доказателството е ясно. Колко хора знаят username и паролата му? Ако е само той, то кой друг да е виновен? Ако и други я знаят (следователно и ползват), то явно вече им е нарушил правата.А иначе какви последствия би предизвикало публикуването е малко сложно ( няма как да докажат, че си ти, няма как да докажат, че е съзнателно... )
Хич не е сложно. Доказателството е ясно. Колко хора знаят username и паролата му? Ако е само той, то кой друг да е виновен? Ако и други я знаят (следователно и ползват), то явно вече им е нарушил правата.
Извод: Или си плащай или не се занимавай с тях. Аз лично нямам какво да правя в този сайт. Бия си един "emerge каквото-ми-трябва" и готово. Да му мислят тези дето нямат достатъчно като количество лесно достъпен софтуер.
От законова гледна точка не си прав.
Как ще докажеш, че той си е купил достъпа, а паролата и името не ги е намерил някъде... или не му ги е дал приятел или ги е получил от непознат в пощата ?
Как ще докажеш, че това не е зловреден софтуер на неговия компютър, който може да го е направил или е негов неприятел и му е откраднал компютъра ?
А и другото най-важно нещо как ще обвържеш човека X със собственост и отговорност към парола и име - нито е подписвал нещо, нито е заверено, има само едно Лицензионно Споразумение, което не се знае кога какво е било и дали не е сменено веднага след, като си е взел паролата.
Ако бях платил в download.bg с удоволствие бих ги споделил публично, а после нека ме осъдят. Ще ми е интересно да пробват.
П.С.: Сега влязох и мога да тегля, дори без да съм регистриран.
Предполагам, че нямат право да ограничават достъпа до безплатни програми, а още по-малко да ни карат да плащаме за платени такива. Все пак от голямо значение е как са формулирали условията си за ползване.
П.С.: Сега влязох и мога да тегля, дори без да съм регистриран.
e как ?
това е невъзможно
да не говорим че не си регнат ....??