имаш пари, но не и идеи

kitanepita

New Member
Започвам да се отчайвам. Наистина не знам с какъв бизнес да се захвана и има ли нещо онлайн, което хем да е scale-able, хем да не е препълнено с народ. Дропшипинги, амазон ФБА и т.н....

Вече над година стоя и нищо не правя и само харча пари. Най-голямото ми щастие в живота беше правенето на пари, нищо друго не ми носи щастие, но бизнеса, в който бях умря напълно и сега не знам какво да правя. Говоря за спортни залози, повечето от вас са чували, ботове, бонуси и тн, занимавам се с това от 10 години, отделно имах късмет и в крипто и се оказах в ситуация, в която сега имам пари, но никаква идея къде да продължа. В никакъв случай не бих си набил парите в крипто, защото признавам, всичките ми печалби там бяха от чист късмет и никакви познания, не се правя на гуру или т.н. и съм напълно наясно, че просто ми върза. Залозите от години бяха на смъртно легло, но миналата година всичко сдаде багажа окончателно.

Знам само едно нещо сега и това е, че не знам нищо. Напълно съм наясно със себе си и с това, че не разбирам от бизнес въпреки огромния ми интерес, и 5 милиона да ми дадете нямам идея какво да ги направя. Нито на живо, нито в интернет. Парите, с които разполагам не са достатъчно просто да ги вложа в имоти и да живея от наемите или от покачването на цените, но все пак 10 години труд в доходоносни занимания ми дадоха някаква стабилна сума, която нямам никаква идея къде да вложа.

Някакви идеи или предложения? Освен капитал, мога да вложа и цялото време на света

Горе