има ли бъдеще този сайт?

Twis7

Active Member
http://20-vek.com изчетох всички сео теми в сайта,опитах се да ги приложа на практика.Събмитнах в 50 директории,20-тина линка в блогове и сички бг соц.мрежи.Целта ми е първа позиция за дума "най-значимите събития на 20 век"
Дайте си мнението за сеото,къде са ми пропуските.

Ми той е на няма и 20 дни, а си доста напред вече. Изчакай го малко още, ще излезне на първа. При тази никаква конкуренция няма да е трудно. Аз бих му сложил като начало още един такъв абзац на началната страница с ключови думи. И един линк във футера към началната с текст "най-значимите събития на 20 век".

От: има ли бъдеще този сайт?

Може да сложиш и един <h1> таг с ключовата дума.

какво ще рече х1 таг? Сайта е на 20 дни...но от 2 дни е пуснат.

h1 си имаш вече, няма нужда да се пипа.

Идеята на сайта ти изключително много ми допада! Леко логото не ми харесва може да смениш зеленото с цвят подобен на зеленото на заглавието на статиите, но това е въпрос на вкус.

Успех на сайта

Благодаря.Като събера още някой гущер в пейпал ще си поръчам 1-но лого.

И на мен ми харесва . Според мен трябва да разчиташ на deep linking оптимизация , за да имаш посещения от темите , които си обхванал , а те са доста интересни .

Първата позиция за "най-значимите събития на 20 век" лесно ще я постигнеш, но има ли изобщо някой, който би търсил по тази фраза? Ориентирай се към нещо по-кратко като например само "век".

И на мен ми харесва . Според мен трябва да разчиташ на deep linking оптимизация , за да имаш посещения от темите , които си обхванал , а те са доста интересни .
Благодаря за съвета.

Горе