искам да спечеля пари

Swenwebbrt

New Member
От доста време чета темите във форума за онлайн бизнес и не всички ми допадат ...
Аз искам някъв сървар (предпочитам Counter - Strike ) на който да му направя сайт и да си печеля 50-10 лв. мсечно и ако може да ми помогнете във изработката на сайта и на сървара ,а ако някой има по добри идеи за бизнес може да предложи :)

От: искам да спечеля пари

:) не така де ...
и аз искам някоя руса 18 годишна 4-5 пъти месечно, за предпочитане различни...
ама ако може някой да ми ги намери и да им обясни колко съм добър... и да ги накара да дойдат по-без бельо
ако може и пиене да прати по тях с панделка нещо марково...
а ако има и по добро предложение с две три ... може да предложи :)

То може но всичко е $ и по без бельо и по монокини по каквото си пожелаеш може.
А относно темата с този сървър трудно ще вадиш пари тъй като са прекалено много.

:) не така де ...
и аз искам някоя руса 18 годишна 4-5 пъти месечно, за предпочитане различни...
ама ако може някой да ми ги намери и да им обясни колко съм добър... и да ги накара да дойдат по-без бельо
ако може и пиене да прати по тях с панделка нещо марково...
а ако има и по добро предложение с две три ... може да предложи :)

Батко добре дошъл в форумът, за онлайн бизнес (е казах го) чувствай се свободен да зададеш конкретните си въпроси за това,което не разбираш и прочети важните теми публикувани тук.
Потребителите на Предприемач като цяло са доста услужливи и помагат когато забележат,че има желание от твоя страна да се развиваш,било то със сайт било без но ако очакваш,че някой ще ти върши работата защото си готин тип за да печелиш по 50 лева по-добре се откажи.

п.с.

Бизнес идей не се дават безплатно, един ден ще разбереш защо и въпреки всичко отново те приканвам да прочетеш десетките важни теми от които ще придобиеш някаква представа за случващото се, а нищо чудно да уловиш някоя идея, която да бъде успешна за теб и развитието ти що се отнася до печелене на пари онлайн.

Желая ти успех!

Горе