от ден-два най-пропадналите "новинарски сайтове"
визирам
www.chudesa.net
www.razkritia.com
mamita-bg.com
и такива които се стремят да ги стигнат (те са много надолу, вие да не си помислите, че са на високо), като:
petel.bg
може да има още
пуска ""новини"" (кавичките и двойни - пак са малко)
относно тази снимка
коментари от типа: "това само в България може да се случи" са най-честите
но тези малоумни същества са намерили от някъде тази снимка и правят новина
не им стига сивото вещество да направят поне малко проучване от къде е тази снимка, от кога и т.н.
аз направих едно такова "проучване" - дам, отне ми 20 секунди
да пусна google chrome и да използвам опцията за търсене по мое изображение
и какво излезе - десетки страници със същата снимка
на повечето от които се среща Румъния
една от тях е от 2007 - http://www.putalocura.com/cultura/sociedad/3100/visita-rumania.html
---
пиша всичко това защото следя една страница във фейсбук която уж беше с идеалната цел а от доста време се занимава само с плюене по всичко и демотивиране на хората следящи ги...
всичко това доказва колкото сме назад, колко път има да извървим и на какво обръщаме внимание и какво правим... и как го правим (най-важното).
визирам
www.chudesa.net
www.razkritia.com
mamita-bg.com
и такива които се стремят да ги стигнат (те са много надолу, вие да не си помислите, че са на високо), като:
petel.bg
може да има още
пуска ""новини"" (кавичките и двойни - пак са малко)
относно тази снимка
коментари от типа: "това само в България може да се случи" са най-честите
но тези малоумни същества са намерили от някъде тази снимка и правят новина
не им стига сивото вещество да направят поне малко проучване от къде е тази снимка, от кога и т.н.
аз направих едно такова "проучване" - дам, отне ми 20 секунди
да пусна google chrome и да използвам опцията за търсене по мое изображение
и какво излезе - десетки страници със същата снимка
на повечето от които се среща Румъния
една от тях е от 2007 - http://www.putalocura.com/cultura/sociedad/3100/visita-rumania.html
---
пиша всичко това защото следя една страница във фейсбук която уж беше с идеалната цел а от доста време се занимава само с плюене по всичко и демотивиране на хората следящи ги...
всичко това доказва колкото сме назад, колко път има да извървим и на какво обръщаме внимание и какво правим... и как го правим (най-важното).