Emi4a Active Member 4 Март 2010 #1 Какво става с google не са обновени все още pagerank на сайтовете , а мина 2 месеца все още не са ми отговорили за google adsense , а мина 3 седмици
Какво става с google не са обновени все още pagerank на сайтовете , а мина 2 месеца все още не са ми отговорили за google adsense , а мина 3 седмици
radev Well-Known Member 4 Март 2010 #2 От: какво става с google еми.. как да ти кажа какво става с Гугъл... до тук описаното всичко е в рамките за нормалното на Google, и всичко си е наред.
От: какво става с google еми.. как да ти кажа какво става с Гугъл... до тук описаното всичко е в рамките за нормалното на Google, и всичко си е наред.
Blinky Owner 4 Март 2010 #3 От: какво става с google emoyambol каза: Какво става с google не са обновени все още pagerank на сайтовете , а мина 2 месеца все още не са ми отговорили за google adsense , а мина 3 седмици Увеличете... Какво се притесняваш, то всеки път не е в точни срок. Винаги закъснява, не е за учудване вече.
От: какво става с google emoyambol каза: Какво става с google не са обновени все още pagerank на сайтовете , а мина 2 месеца все още не са ми отговорили за google adsense , а мина 3 седмици Увеличете... Какво се притесняваш, то всеки път не е в точни срок. Винаги закъснява, не е за учудване вече.
Emi4a Active Member 4 Март 2010 #4 От: какво става с google Във форума казаха , че всеки месец се обновява pagerank , а в google adsense пише , че ще ми отговорят до седмица
От: какво става с google Във форума казаха , че всеки месец се обновява pagerank , а в google adsense пише , че ще ми отговорят до седмица
sixth sense Active Member 4 Март 2010 #5 От: какво става с google PageRank се обновява през 3-4 месеца.. по-някой път повече, друг път по-малко.
От: какво става с google PageRank се обновява през 3-4 месеца.. по-някой път повече, друг път по-малко.
Izida New Member 4 Март 2010 #6 От: какво става с google Какъв е зора за този PR. Гледай да печелиш от сайтовете