Sobieski Well-Known Member 26 Март 2008 #2 awstats само че нещо не ми е ясно как се инсталира иска разни perl и такива настройки може би трябва да се говори с супортъ на хост-а
awstats само че нещо не ми е ясно как се инсталира иска разни perl и такива настройки може би трябва да се говори с супортъ на хост-а
entwickler New Member 26 Март 2008 #7 аз използвам и това GetClicky В реално време работи и на сателитна карта виждаш точно откъде е дошъл посетителя.
аз използвам и това GetClicky В реално време работи и на сателитна карта виждаш точно откъде е дошъл посетителя.
entwickler New Member 27 Март 2008 #11 сетих се за още нещо което ползвам предимно за забавление но си е real time отвсякъде amung.us виждаш в реално време от коя държава (град) коя страница се гледа. На съм видял някой по bg форуми да го споменава Последно редактирано: 28 Март 2008
сетих се за още нещо което ползвам предимно за забавление но си е real time отвсякъде amung.us виждаш в реално време от коя държава (град) коя страница се гледа. На съм видял някой по bg форуми да го споменава
entwickler New Member 28 Март 2008 #13 Sobieski каза: може би защото не се отваря?! Увеличете... Извинявам се много . amung.us. Оправих го и горе. Добре че се намери някой да отговори на поста.
Sobieski каза: може би защото не се отваря?! Увеличете... Извинявам се много . amung.us. Оправих го и горе. Добре че се намери някой да отговори на поста.