как да си докарам трафик - все 1 какъв

ADWORDSER

Banned
здравейте
интересувам се как мога да докарам на 1 блог с линк за доунлоуд на 1 нов български филм който няма по торентите малко трафик
за да припечеля от някой файл стор
филма е мисия лондон
в момента правя блог в който ще е поместен линка
как да докарам трафик?

От: как да си докарам трафик - все 1 какъв

не знам трафик дали ще си докараш ама нсбоп както са се амбицирали в последно време може даже на крака да ти дойдат

не се вкарвай в такива филми

Недей толкова смело. А и този филм го гледам, че лиспва по торентите. Явно е някаква договорка да не се шерва по торентите.

А в момента тези от МВР малко си търсят да гръмнат тук таме някой невинен или невинен. Иначе ако го пшерваш наляво надясно, все ще набереш някой друг посетител.

;)

не ме е страх от нсбоп и такива келеши

Извинявай брато , но като не те е страх от нсбоп и другите " келеши " ,защо не ограбиш банка или бижутериен магазин ,ами се занимаваш с някой цент на сваляне ?

Не би трябвало да е проблем, ако го качи на някой free server и в блога има само линк.

jackosz: едно е да качиш филм друго е да обереш банка :)

ADWORDSER: ползвай социялни мрежи, най-бързо ще захапеш трафик през тях.

Пич, едно е да си смел, а друго да си глупав. Това, което си решил е чиста глупост. Има много други начини да изкараш кинти!

Като ти почука на вратата разследващ полицай X с нинджите ще е късно... В България почти всичко става по сигнал, а ако пуснеш този филм, може да си 100% сигурен, че сигнала ще е мигновен - съответно и реакцията.

Не прави глупости, чети и учи и ти желая успех с нещо истинско!

Извинявай брато , но като не те е страх от нсбоп и другите " келеши " ,защо не ограбиш банка или бижутериен магазин ,ами се занимаваш с някой цент на сваляне ?
Не те познавам, но имаш репутация от мен за коментара. :)

Подкрепям тук. Много е прав. Този филм е БГ и повярвай, ще си пазаят интересите никой да не мине тънкана тук. ;) Ще си гонят интересите тук много. Да знаеш.

И да, има адски много други начини да изкараш пари онлайн. Даже да ти кажа честно не е нужно да оперираш на териотируията на Бг за да го правиш. Имам предвид за сайт и трафик, както и фирми, с които да комуникираш, за да докараш от трафика пари. Гаранция, че след по малко от 4 месеца прекарани тук ще започнеш да правиш добри пари. Просто практиката го показва. Примерите на последък започнаха да стават адски много, даже се чудя кой да ти дам. Но е факт, че всичките са поучителни. Успехи и мисли!!!

Ще те гледаме май по BTV-ту, централна новина с заглавие "Антимафиоти заловиха хакер ощетил филмовата индустрия с милиони левове". :) Пък и малко изпаднало ми се вижда българи сами да цакат собствените си филми за жълти стотинки.
.

От: От: как да си докарам трафик - все 1 какъв

Ще те гледаме май по BTV-ту, централна новина с заглавие "Антимафиоти заловиха хакер ощетил филмовата индустрия с милиони левове". :)
Да, от грозните репортажи с 'обективна' журналистика. Направо ще го развеят и по ония скапани сайтове, където е яко Copy -> Paste.
Пък и малко изпаднало ми се вижда българи сами да цакат собствените си филми за жълти стотинки.
.
Тук няма как да не кажа, евалата!!!

С един български филм пари няма да направиш от никой файл хостинг и от никакъв сай независимо какъв ти е трафика.

Ако си толкова безтрашен събери цялото българско кино-филми, сериали, предавания, мачове и прочие които можеш да намериш по торентите и качи всичко на един файл хостинг.

След което си направи един безплатен блог от рода на bg-production.blogspot.com и тръгни по най-големите и оборотни от към трафик български форуми и сайтове даващи възможност за коментар и маай с маламашката някое друго мнение придружено с линк към сайта ти или линк в подписа ти.

Гарантирам ти че ще направиш добри пари ако не от продажби поне от сваляния, преди някой български продуцент и рапространител (Мутра) да изреве на умряло където трябва и да дойде батко ти Явор Колев рано събалем да те поздрави за успешния бизнес план.

И ако обичаш не му казвай че си го научил от мен.

Идеята е готина, но защо да се прецаква човека с собствено хостване. Ще бъде проблемно със сигурност. Просто един блог с БГ филми, музика, мачове и т.н. ще ти е ок с линкове към торентите - замунда, арена и т.н. Ти ще пошеш ревюта и ще може да се смъква от твоя линк към тракера. Не виждам причина да ползваш вече качените материали. Просто ги събери на едно място. ;)

Идеята е готина, но защо да се прецаква човека с собствено хостване. Ще бъде проблемно със сигурност. Просто един блог с БГ филми, музика, мачове и т.н. ще ти е ок с линкове към торентите - замунда, арена и т.н. Ти ще пошеш ревюта и ще може да се смъква от твоя линк към тракера. Не виждам причина да ползваш вече качените материали. Просто ги събери на едно място. ;)

Защото със собственото хостване ще прави пари за себе си, а от линковете към торентите собствениците им ще правят пари на негов гръб.

Горе